Akademie Bílí Tygři Liberec

Adam Musil proti Marku Zacharovi. Jak znají jedničky draftu či státy USA?

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako v minulém ročníku jsme si pro fanoušky připravili duely jednotlivých členů kádru Bílých Tygrů. Zatímco vloni měli hráči či trenéři předvést, jak se znají navzájem, letos došlo na všeobecné znalosti.

V prvním ze série duelů se mezi sebou střetli Michal Birner a Radan Lenc. Vědomostní souboj vyšel lépe pro zkušeného Birnera, který nedal svému soupeři šanci a jasně zvítězil. Stal se tak vůbec prvním vítězem letošních duelů.

Ve druhém souboji se pro změnu představí útočné mladé pušky Adam Musil a Marek Zachar. Jejich úkol je jednoduchý. Oba účastníci duelu postupně odpovídají na stejnou otázku. Odpovědí je mnoho, přičemž cílem obou je vždy říct pouze jednu. Poté přichází na řadu druhý a takto dokola, dokud některý ze soupeřů již další odpověď nezná. Pokud takto jeden z hráčů třikrát zaváhá, jeho oponent získává bod.

Okruh otázek byl opravdu široký. Vzpomenout si měli například na jedničky draftu NHL z aktuálního tisíciletí, což se ukázalo jako ne vůbec snadná disciplína! Následovalo vyjmenovávání států Spojených států amerických či filmů, v nichž se v některé z rolí představil Brad Pitt.

Kdo se díky angažmá v zámoří ukázal jako skvělý znalec americké geografie? Kdo zaválel v nedávné hokejové minulosti a kdo naopak má v malíčku filmy s Bradem Pittem? Podívejte se sami, druhý duel je tu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Juniorka zahájila v Brně čtvrtfinále prohrou, rozhodla třetí třetina

Tygří dominance! U15 míří do čtvrtfinále

Měli jsme si to uhrát, mrzí Plodka. Kluci ale mají velký potenciál!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení