Akademie Bílí Tygři Liberec

Akademické týmy před sebou mají domácí premiéry

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Kolotoč mládežnických soutěží nabírá na obrátkách a akademické týmy před sebou mají další porci zápasů. Po solidně zvládnutých duelech na ledech soupeřů se navíc konečně představí také v domácím prostředí!

Z tripu s poloviční úspěšností

Dvacítka minulý týden vyrazila na daleký trip. V úvodním kole zejména vinou nezvládnuté pasáže v polovině zápasu podlehla Olomouci 4:6, nicméně chuť si spravila hned vzápětí. Z Vítkovic si totiž odvezla plný počet bodů po vítězství 6:3! Bodově se v prvních dvou utkáních blýskl zejména kapitán Lukáš Nezbeda se skvělou bilancí 2+4.

Teď juniorku čekají dvě domácí prověrky. V pátek ve Svijanské aréně vyzve Jihlavu, jež má zatím na kontě rovněž jednu výhru a jednu porážku. O den později se v Home Credit Areně utká s pražskou Slavií, která ve svém zatím jediném soutěžním představení brala tři body v Brně.

Zápasy juniorky:
pátek, 15:00: Liberec - Jihlava (Svijanská aréna)
sobota, 16:30: Liberec - Slavia (Home Credit Arena).

Dorost zatím stoprocentní

Kategorie U17 vstoupila do soutěže nevídanou kanonádou a rozstřílela PZ Kladno 15:2! Tygři si tedy hned na úvod přilepšili i v osobních statistikách. Nejvíce pak Vasyl Špilka, který k hattricku přidal ještě tři asistence. V Mladé Boleslavi následně čekala náš celek o poznání těžší úloha, po velice kvalitním výkonu z toho však bylo vítězství 5:1.

Ve čtvrtek se liberecký dorost v domácím prostředí střetne s prozatím padesátiprocentním Chomutovem. Další mač ho čeká v sobotu a znovu venku, zajíždět bude na led kladenských Rytířů.

Zápasy dorostu:
čtvrtek, 16:00: Liberec - Chomutov (Svijanská aréna)
sobota, 15:30: Kladno - Liberec.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení