Akademie Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři připravují další utkání s doprovodným programem i pro fanoušky z Německa

Date of publication Author Klub

Liberec - Na zápasech Bílých Tygrů rok od roku přibývá německých fanoušků, a proto ani v letošní sezóně nebude chybět vybrané domácí utkání, v rámci kterého klub připravuje doprovodný program věnovaný právě hokejovým příznivcům z nedalekého Německa.

Speciální česko-německý doprovodný program připadne na utkání s Mountfieldem HK, které se uskuteční v v neděli 25. listopadu od 16:00, a Bílí Tygři jej opět pořádají ve spolupráci s městem Žitava.

Ještě před zahájením samotného utkání dojde k symbolickému předání darů na znamení partnerství mezi Bílými Tygry Liberec a městem Žitava, jehož protagonisty budou starosta Žitavy Thomas Zenker a kapitán Bílých tygrů Petr Jelínek.

Slavnostní buly pak vhodí jeden z nejvěrnějších fanoušků našeho klubu berlínský rodák Roman Jerns. Muž, který se kvůli Bílým Tygrům naučil česky a nechybí téměř na žádném domácím ani venkovním utkání, včetně zápasů hraných ve Švédsku, Finsku či Velké Británii.

Duel bude opět moderován dvojjazyčně a v přeshraničním duchu se pak ponesou i přestávkové soutěže na ledové ploše. Ve fanshopu navíc pro tento zápas přibude speciální edice triček právě pro fanoušky z Německa.

Nenechte si tradičně vyhecovaný souboj s Mountfieldem HK, který se navíc letos ponese ve speciálním duchu, ujít! Vstupenky jsou již v prodeji!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení