Akademie Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři se domluvili na spolupráci s MŠ Hvězdička!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - V úterý 7. června proběhla ukázková hodina pro děti z Mateřské školy Hvězdička s cílem ukázat dětem, jak sportují malí Tygříci. To ale nebyl jediný cíl této akce. Bílí Tygři Liberec se stávají oficiálním partnerem školky a budou se tak podílet na všestranné pohybové přípravě jejích dětí.

Klub pro děti z MŠ Hvězdička od září spustí sportovní kroužek, který se bude konat každé úterý dopoledne. "Děti za doprovodu učitelek přijdou za námi do Sport Parku. Naši profesionální trenéři s nimi budou bruslit a učit je základům hokeje. Děti u nás také budou absolvovat všestrannou pohybovou průpravu včetně gymnastiky a míčových sportů. Náplň tedy bude velice pestrá a rozvíjející," prozrazuje projektový manažer Tělovýchovné jednoty Petr Silovský.

Volba na MŠ Hvězdička padla nejen z důvodu přívětivé vzdálenosti na docházení, ale také díky vstřícnému přístupu paní ředitelky Veroniky Chramostové, která realizaci kroužku od začátku podporovala.

"Spolupráce s Bílými Tygry si velice ceníme. Přínosem pro děti z naší mateřské školy bude možnost seznámit se s novými netradičními pohybovými aktivitami pod vedením zkušených trenérů a bude mít pozitivní vliv na rozvoj pohybových dovedností a kondice dětí. Tato spolupráce napomůže dětem získat pozitivní vztah ke sportu a radost z pohybu. Rodiče absolvovali s dětmi ukázkovou hodinu a ohlasy jsou velmi pozitivní," říká Chramostová.

Na vzájemnou spolupráci se těší i vedoucí tygří základny Petr Šafařovský. "Zlepšení pohybové gramotnosti dětí je jedna z priorit, kterým se nyní chceme věnovat. Zapadá to do našeho strategického plánu. Věřím, že jsme díky této spolupráci do budoucna schopni přilákat k zápisu rodiče, které pro svoje děti hledají jednak skvělou mateřskou školu, ale také zázemí pro správný pohybový rozvoj. Společně to můžeme nabídnout," uzavírá.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení