Akademie Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři se zúčastnili charitativního florbalového turnaje v Benátkách

Date of publication Author Redakce

Liberec – Zástupci tygří smečky ani tentokrát nechyběli na charitativní akci v Benátkách nad Jizerou, kde se v rámci florbalového turnaje vybíraly peníze na dobrou věc. Aukce nejen hokejových dresů nakonec vynesla 212 tisíc korun.

Akci již tradičně pořádá redaktor Českého rozhlasu Pavel Petr, který letos zorganizoval již 14. ročník! Turnaje se účastnili i mladí Tygři, konkrétně Daniel Král, Jakub Dvořák a Čeněk Krátký. Přidali si k nim i v tuto chvíli již bývalí členové smečky Šimon Pavlík a Jakub Zajíček. Sestavu poté ještě doplnili dva členové klubové redakce a komentátor Nova Sport Filip Šedivý se svými dětmi. Liberecké mužstvo nakonec skončilo třetí ve čtyřčlenné skupině a jen o skóre mu uniklo play-off, výsledek ale nebyl vůbec důležitý.

Skrz aukci hokejových relikvií se totiž povedlo vybrat potřebných 150 tisíc korun na koně pro dětskou hipoterapii, výsledná částka přitom nakonec činila 212 tisíc! S příspěvkem samozřejmě nezůstali ani liberečtí hokejisté. „Bylo to super, moc jsme si to užili. Věděli jsme, že je to pro dobrou věc a taky jsme k tomu tak přistoupili. Sami jsme pak taky přispěli. Jsme rádi, že jsme se mohli takové akce zúčastnit,“ svěřil se obránce Jakub Dvořák.

„Potřebovali jsme vybrat částku 150 tisíc a toho jsme dosáhli, takže jsme spokojeni. Během dvou dnů se tu objevila řada zajímavých lidí, mimo jiné i bývalí Tygři Radan Lenc nebo Roman Will, čehož si moc vážím. Jsou to kluci, kteří nikdy neodmítnou takovou akci podpořit,“ ohlížel se za charitativním turnajem jeho pořadatel Pavel Petr.


Jakub Dvořák během turnaje

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení