Akademie Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři si pro majitele klubových karet připravili speciální edici dresů

Date of publication Author Klub

Liberec - Přestože je aktuálně sezona z důvodu vládních nařízení přerušena, v marketingové rovině klub nezastavuje. V těchto týdnech se rozjela produkce a distribuce speciální limitované edice dresů, která je určena majitelům klubových sedadel.

Nákup klubové karty na sezonu tradičně skýtá řadu výhod. Spolu s nejlepšími místy v Home Credit Areně si jejich majitel zajišťuje také bonusy, jako play-off v ceně celosezónní karty, kávu a zmrzlinu na domácích zápasech zdarma a od loňské sezony také dres ze speciální limitované edice.

V současné chvíli sice extraliga stojí a není ani jasné, kdy a za jakých podmínek se opět naplno rozjede, Tygři však své závazky vůči majitelům klubových karet plní. Produkce a distribuce dresů tak je v plném proudu.

"Dosud si majitelé klubových karet objednali již 144 dresů, což znamená, že objednáno již má zhruba čtvrtina klubovkářů," popisuje Tomáš Mikač z obchodního oddělení Bílých Tygrů. "Jméno a číslo si mohou zvolit podle sebe. Část si sice volí podle aktuálních hráčů Bílých Tygrů, většina však sahá po svém vlastním čísle a jméně či přezdívce," dodává s úsměvem.

Dresy dodává klubu společnost Skřička Sportex v Prostějově, kde se šijí také tygří trikoty pro A-tým či dresy mnoha dalších extraligových celků. "Každý dres je svým způsobem originál, takže celý proces včetně objednání, ušití a dodání trvá přibližně tři týdny," vysvětluje Mikač.

Specialitou dresu pro majitele klubových karet je vizuál téměř bez reklam, oproti extraligovým trikotům Bílých Tygrů tak působí čistším a jednotnějším dojmem. Výrazněji zde navíc vyniká letošní klubový vizuál v podobě svislých pruhů. Bílí Tygři nastupují v ročníku 2020/21 v Home Credit Areně v tmavých dresech, také letošní edice trikotů pro majitele klubových sedadel je v modré barvě.

Vzhledem k tomu, že je díky těmto vlastnostem mírně odlišný od klasických extraligových dresů speciální trikot pro majitele klubových sedadel odlišný, působí zároveň jako jasné poznávací znamení. "Hned na první pohled je tak podle dresu jasné, že je jeho majitel členem Česká spořitelna Klubu a že je tedy jedním z partnerů Bílých Tygrů," uzavírá Tomáš Mikač.

Jste majitelem klubové karty, ale dosud jste si svůj dres z limitované edice neobjednali? Neváhejte! Instrukce, jak tak učinit, naleznete na voucheru, který jste obdrželi spolu se svou klubovou kartou.

foto dres klubovky

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení