Akademie Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři vyrážejí do Zlína! Oplatí mu před kamerami ČT sport domácí prohru?

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Bílí Tygři za sebou mají bodově plodný týden, na který se budou snažit navázat ve Zlíně. Ten však ze své pozice také nutně potřebuje bodovat, dá se tedy očekávat bitva o každý metr ledu. Utkání můžete od úterních 17 hodin sledovat na ČT sport.

Bílí Tygři Liberec versus PSG Berani Zlín

Bodová série

Svěřenci Patrika Augusty v posledních čtyřech utkáních brali velice solidních deset bodů, které je po nepovedených týdnech posunuly téměř na hranu horní poloviny tabulky. Po třech výhrách za sebou náš tým v neděli přemohla Mladá Boleslav, která pod Ještědem brankou ze samého konce prodloužení zvítězila 3:2. V zápasu se střelecky prosadil i Jaroslav Vlach, kterého mrzelo, že Tygři začali podle svých představ hrát až ve třetí části.

Jaroslav Vlach o výkonu v derby

„První třetina byla podle mě vyrovnaná, ve druhé byla lepší Boleslav. Ve třetí části jsme hráli velice dobře. Mrzí nás, že jsme nedali ještě o gól víc. Takhle ale musíme hrát celý zápas a nečekat až na třetí třetinu.“


Zlín se v letošní sezóně zatím hodně trápí a s osmi získanými body se krčí na poslední příčce tabulky. V dosavadním průběhu ročníku vyhrál jen dva zápasy, z nichž jeden byl v Liberci. Tygři tedy nemohou nic podcenit! Moravané za sebou mají náročnou třízápasovou túru po arénách soupeřů. Bez bodového zisku se vraceli z Českých Budějovic (2:4), Vítkovic (1:2) i Hradce Králové (1:4). Teď se Berani konečně vracejí domů, kde před zmiňovanou venkovní šňůrou porazili Kometu v základní hrací době.

Uhlídají Tygři hrozbu?

Přestože nejproduktivnějším hráčem Zlína je Tomáš Mikúš, liberečtí fanoušci si ve spojitosti s ofenzivou našeho úterního soupeře vybaví asi především jiné jméno – Bedřich Köhler nebývalým stylem rozhodl zářijové vzájemné střetnutí v Home Credit Areně, kde čtyřmi zásahy vystřílel svému týmu dva body za vítězství 4:3 v prodloužení.

Poslední vzájemný zápas

Liberec - Zlín 3:4P (0:0, 1:0, 2:3 - 0:1)
Branky a nahrávky: 21. Filippi (Melancon), 52. Záborský (Filippi), 60. Gríger (M. Ivan) - 45. Köhler (T. Mikúš, Matyáš Hamrlík), 47. Köhler (Fořt), 52. Köhler (R. Veselý, P. Sedláček), 65. Köhler (Trška, T. Mikúš).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení