Akademie Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři vyrazili do další školky! Tentokrát navštívili MŠ Srdíčko

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Náborové akce jsou pro Bílé Tygry velice důležité. V pondělí 4. listopadu se tak znovu vydali do jedné z libereckých mateřských školek! V MŠ Srdíčko panovala skvělá atmosféra a všichni si pestrý program užili.

Trenéři Tělovýchovné jednoty si pro děti pečlivě připravili rozmanitá stanoviště, na kterých si mohly vyzkoušet své pohybové dovednosti. Z důvodu chladnějšího počasí se vše odehrávalo uvnitř, přesto tím program nikterak netrpěl. Dítka se proháněla po žebřinách, nicméně trefovala se také do basketbalového koše, či do speciální tygří tlamy. Mladí sportovci se do všeho pustili s vervou, což dělalo všem přítomným samozřejmě velkou radost!

Je už dobrým zvykem, že se náborů účastní také nesmírně populární maskot Tygr. Ten je pro děti velice vítaným zpestřením a pravidelně se těší nemalé oblibě. Drtivou většinu stanovišť nadšení malí sportovci absolvovali právě po Tygrově boku.

Celé sportovní odpoledne v MŠ Srdíčko proběhlo přesně podle přestav. Kromě dětí se do akce zapojily také učitelky, které své svěřence neváhaly ve výkonech podpořit. Další díl ze seriálu Tygři jdou do školek zkrátka nezklamal. Kdo ví, třeba se mezi dětmi nacházely budoucí hráči našeho týmu! Velice pozitivní dojem měl z náborové akce taktéž Daniel Stehno, Trenér žáků Českého hokeje a šéftrenér liberecké základny.

Šéftrenér základny Daniel Stehno se ohlíží za akcí:

"Trenéři Tělovýchovné jednoty připravili nesmírně pestrý program, děti si tak mohly vyzkoušet širokou škálu sportovních dovedností. Chtěl bych mateřské školce Srdíčko a učitelkám poděkovat za skvělé zázemí a atmosféru, které náborové akci poskytly. Během celého sportovního odpoledne panovala naprosto pohodová nálada. Akci musíme hodnotit jedině kladně!"


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení