Akademie Bílí Tygři Liberec

Celkem šest Tygrů míří na kemp reprezentační sedmnáctky

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Českou reprezentaci do 17 let čekají v červnu dva kempy, na nichž se trenérovi Eismannovi bude hlásit celkem 46 hráčů. Nechybí mezi nimi ani šestice Bílých Tygrů, kteří za sebou mají zlatou sezonu v dorostu.

Nový kouč Václav Eismann, který před rokem působil u stejné kategorie jako asistent trenéra Petra Hakena, pozval na kempy v Třemošné a Ostravě-Porubě dvě skupiny hráčů, které budou spojené s o rok mladší kategorií. První kemp se uskuteční od 13. do 16. června, druhý pak od 22. do 25. června.

Na akci v Třemošné budou mít Bílí Tygři mnohem výraznější zastoupení. V nominaci nalezneme brankáře Daniela Krále, který ještě v minulém ročníku nastupoval v Havlíčkově Brodě a nyní se přesouvá pod Ještěd, beky Martina Böhma a Jakuba Šedivého a útočníky Petra Gajdu a Davida Putze. Poslední čtyři jmenovaní pomohli v minulé sezoně dorostu k zisku mistrovského titulu.

Na kempu v Ostravě-Porubě se naopak s libereckého týmu představí pouze Adam Měchura, další z loňských dorosteneckých mistrů.

Obě soustředění budou vedena jako tréninkové kempy, zápasová premiéra čeká sedmnáctku až v červenci, kdy vyrazí k přátelskému trojutkání do Švýcarska. O měsíc později pak absolvuje turnaj pěti zemí.

Nominace na kemp v Třemošné

Brankáři: Oliver Šatný (Mladá Boleslav), Lukáš Klika (TUTO Turku, Finsko), Daniel Král (Liberec).

Obránci: David Jiříček (Plzeň), Matěj Pinkas (Hradec Králové), Jiří Ticháček (Kladno), Martin Böhm, Jakub Šedivý (oba Liberec), David Moravec, Marek Chvátal (oba Jihlava)

Útočníci: Dominik Soukup, David Špaček, Marcel Marcel (všichni Plzeň), Petr Moravec, Lukáš Pajer (oba Hradec Králové), Petr Gajda, David Putz (oba Liberec), Matouš Menšík (Jihlava), Alexander Remeš (Karlovy Vary), Jan Krupička (Sparta Praha), Jakub Altrichter (Slavia Praha), Daniel Herčík (Pardubice), Marek Slavík (Litvínov).

Nominace na kemp v Ostravě-Porubě

Brankáři: Tomáš Suchánek (Přerov), Patrik Hamrla (Zlín), Filip Maláč (Jihlava).

Obránci: Stanislav Kunst (Vsetín), Patrik Fajmon (Kometa Brno), Ondřej Cubo, René Smolka, Tomáš Machů (všichni Vítkovice), Marek Pelda (Hradec Králové), Sebastian Jasečko (Mladá Boleslav), Filip Šindelek (Zlín).

Útočníci: Jan Půček (Vsetín), Jakub Brabenec, Ivo Sedláček (oba Kometa Brno), Marek Brada (Vítkovice), Gabriel Szturc, Martin Pavlačka (oba Havířov), Martin Ryšavý (Přerov), Michal Ramik (Třinec), Matyáš Budina, Šimon Marha (oba Hradec Králové), Jan Kučera (Šumperk), Adam Měchura (Liberec).

Realizační tým

Manažer: Radek Ťoupal
Hlavní trenér: Václav Eismann
Asistenti trenéra: Richard Žemlička a Jan Zachrla

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení