Akademie Bílí Tygři Liberec

Charitativní aukce podepsaného tygřího dresu končí již dnes!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři se po boku dalších hokejových či fotbalových týmů zapojili do charitativního projektu neziskové organizace Život naplno a bez bariér, z. s., který má za cíl dodat pomůcky postiženým dětem z celé ČR. Zapojte se do aukce a vydražte tygří dres podepsaný kompletním A-týmem!

Nezisková organizace Život naplno a bez bariér z.s. připravila akci pro 30 zdravotně postižených dětí po celé České republice a rozdá jim zdarma 30 tabletů Apple iPad PRO. Tyto tablety jsou pro děti velkým pomocníkem učí je poznávat barvy, malovat prstem, tvořit různé obrázky, ale hlavně se učit. Patronem projektu je herec Miroslav Dvořák.

Do projektu se zapojila celá řada českých hokejových a fotbalových klubů, které věnovaly své podepsané dresy do aukce, jejíž výtěžek poputuje na koupi zmíněných tabletů. Bílí Tygři do aukce zaslali dres Jaroslava Vlacha podepsaný kompletním A-týmem, který můžete získat již od 2 000 Kč, na které byla stanovena vyvolávací cena.

Kromě Vlachova dresu můžete získat také celou řadu dalších zajímavých sportovních relikvií, jako například hraný dres útočníka Slovanu Liberec Yusufa z Evropské ligy, či dresy dalších fotbalových a hokejových klubů z nejvyšších českých sportovních soutěží.

Zapojte se do aukce, získejte podepsaný tygří dres a pomozte tak zároveň dobré věci! Odkaz na aukci naleznete níže.

aukce nový web

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení