Akademie Bílí Tygři Liberec

Chcete mít doma malého sportovce? Přijďte si to zkusit na Kipsta Day!

Date of publication Author Klub

Liberec - Nový školní rok je také ideální příležitostí vyzkoušet si nový sport. A přesně to můžete udělat v neděli 26. září. Vyrazte k libereckému Decathlonu na Kipsta Day, kde si můžete vyzkoušet, jaké to je být hokejistou!

V areálu u Decathlonu pro vás bude připraven stan Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec, kde mládežničtí trenéři Bílých Tygrů vysvětlí zájemcům, co vše obnáší hrát hokej. Pro děti pak budou připraveny aktivity, jako například střelba na branku, kde si na vlastní kůži vyzkouší svou zručnost.

Své dovednosti si budou moci otestovat hned na několika různých stanovištích. Na místě nebude chybět ani náš tygří maskot nebo stánek s fanpředměty, kde budou k dostání vybrané produkty tygřího fanshopu. Pořídit si tak můžete některý ze stylových suvenýrů.

Nenechte si ujít nedělní Kipsta Day! Těšit se na vás budeme od 10 do 15 hodin. Přijďte se pobavit a vyzkoušet si některé z hokejových dovedností. Kdo ví, třeba se právě z vašeho dítěte stane nový malý Bílý Tygr.

KIPSTA DAY již tuto neděli u nás na prodejně! ⚽ Přijďte si s dětmi užít zábavné odpoledne. Čekat na vás budou nejen soutěže, ale také liberecké sportovní kluby Bílí Tygři Liberec a FC Slovan Liberec. 🏒

Zveřejnil(a) Decathlon Liberec dne Středa 22. září 2021

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Tygři U15 porazili Energii i podruhé a zahrají si semifinále!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení