Akademie Bílí Tygři Liberec

Ctibor Jech pokračuje dál v anketě Díky trenére!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Bílí Tygři zaznamenali další úspěch na poli mládežnického hokeje. Trenér 6. a 5. třídy Ctibor Jech postoupil v anketě Díky trenére do druhého kola a má šanci na zisk titulu Trenér mládeže 2018!

Trenér páťáků a šesťáků Ctibor Jech dostal velkou pochvalu za dosavadní práci. Do ankety Díky trenére obdržel hned čtyři nominace, to však není ani z daleka vše. Z 800 uchazečů se dostal mezi 32 vyvolených koučů, kteří pokračují v soutěži.

O čem anketa Díky trenére je? V České republice je hodně trenérů, kterým stojí za to říct díky. Odměnou za jejich práci je titul Trenér mládeže, který se uděluje již čtvrtým rokem. Na nominaci nehrají roli kolektivní a individuální sporty, listina uchazečů je tak vždy rozmanitá.

Úkolem 32 trenérů a trenérek bude zodpovědět pár dotazů, které najdou ve své e-mailu. Každý trenér je také již ověřován na příslušném svazu nebo také u svých kolegů či známých. Na základě reakcí se bude vybrána do konce května polovina z postupujících, tedy Top 16.

Webové stránky akce naleznete zde

Za vybranou šestnáctkou se organizátoři následně rozjedou s kamerou, natočí si jejich trénink. Poté bude vybrána osmička nejlepších kandidátů, která si to rozdá o titul 6. října 2018 v Praze na Dni trenérů mládeže v hale Sokola na Královských Vinohradech. Tento den bude jako v předchozích ročnících oslavou dětského trénování.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení