Akademie Bílí Tygři Liberec

DTS: Skvěle! Šesťáci na prvním turnaji získali tři výhry a jednu remízu

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Šestá třída na Dlouhodobé turnajové soutěži uspěla na výbornou! Ze čtyř minisoubojů s Kladnem a Plzní Wolves hned třikrát vyhrála, jednou navíc jen remizovala a vstoupila tak do soutěže na výbornou!

Dlouhodobá turnajová soutěž (DTS) je rozdělena na pět skupin, ze kterých vítězové postupují na závěrečný turnaj. Tygři mají ve skupině Kladno, Škodu Plzeň, Wolves Plzeň a pražskou Hvězdu. V prvním turnaji měli Tygři volno, tentokrát stála Hvězda a Škoda Plzeň.

VÝSLEDKY BÍLÝCH TYGRŮ LIBEREC

Bílí Tygři Liberec - Kladno 7:0, 5:2
Branky a nahrávky: 4. Rozsíval, 9. Maxin, 11. bělohorský, 13. Bartovič (Rozsíval), 16. Maxin (Rozsíval), 19. Bartovič, 20. Rozsíval.
Branky a nahrávky: 1. Wágner (Maxin), 3. Bělohorský (Ehrenberger Lukáš), 5. Maxin, 14. Maxin (Wágner), 15. Stromský, 20. Maxin - 15. Rachůnek, 19. Maulis (Lev). Bílí Tygři Liberec - Plzeň Wolves 1:1, 2:1
Branky a nahrávky: 19. Maxin (Rozsíval) - 19. Slančík.
Branky a nahrávky: 6. Kanca Michal (Maxin, Bajer), 15. Bartovič - 11. Černý Jakub.

Trenér Ctibor Jech o DTS:

„První utkání jsme sehráli s Kladnem. Měli jsme velkou převahu. Byli jsme o třídu lepší, což uznal i trenér soupeře. Drtivě jsme Kladno přehráli a obě třetiny jsme vyhráli. Byl to z naší strany dost výrazný výkon. Proti Plzni to byl těžší zápas, měli poměrně narostlé kluky hráli "od podlahy", jak se říká. Nepustili jsme protivníka k ničemu, ale měl velkého a dobrého gólmana. Byl to souboj nás s ním. V první třetině jsme minutu do konce dostali branku na 0:1. Vzali jsme si time-out, vyhráli jsme buly a v power-play jsme srovnali. V odvětě to bylo stejné. Tlačili jsme je, přehrávali jsme je, ale nedokázali jsme se prosazovat. Měli jsme vyhrát i remizový duel, všichni jsme o víkendu hráli parádní hokej. Byla radost se na kluky koukat. Rádi bychom se dostali na celorepublikové finále, ale v DTS není lehkého soupeře. Benefit je, že nastupujeme proti týmům, se kterými si moc během sezony nezahrajeme.“


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení