Akademie Bílí Tygři Liberec

Další výhra! Tygři v ENYAQ Hockey League dál válí

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři za sebou mají další kolo ENYAQ Hockey League a nadále se ukazují ve skvělé formě. V úterním souboji vyzráli na Hradec Králové 4:1 na zápasy a nadále se drží na čele tabulky!

Základní část ENYAQ Hockey League se hraje formátem celkem pěti zápasů v rámci kola, kdy na sebe nejprve jedničky obou týmů, následně nasazené dvojky a trojky. Následují dva souboje ve formátu dva na dva. Za každý vyhraný zápas dostává tým bod, celkový počet bodů se pak propíše do konečného skóre.

Bílí Tygři Liberec - Mountfield HK 4:1

Hned na úvod rozjel Dzouvi proti jedničce Hradce Willymu naprostou dominanci. Postupně si začal vytvářet náskok, který povážlivě narůstal. Konečný stav 13:0 nakonec znamenal největší tygří výhru v jednotlivém utkání v této sezoně a jednoznačně zaznamenal první tygří bod.

Také druhá bitva se pro Tygry vyvíjela velmi dobře. DannyZedlo se proti Anonymousovi dostal do vedení 2:0, pak ale přišel velký obrat Mountfieldu. Anonymous se rozstřílel a nakonec otočil na konečných 2:7, čímž vyrovnal stav série.

Jak se ale nakonec ukázalo, šlo o poslední královéhradecký bod. V souboji týmových trojek DoubleMaca proti Shebbymu nedopustil zaváhání a po dobrém výkonu nakonec zvítězil 5:2, čímž Tygrům zajistil mečbol.

Šlo se do čtyřher, které jsou skvělá disciplína našich gamerů. Souboj Dzouviho a DannyZedla proti Willymu a Anonymousovi nabídl napínavou podívanou, když se Mountfield dostal ve druhé třetině do vedení. Po skvělém závěru ale Tygři otočili a zvítězili 2:1, čímž si zajistili celkovou výhru.

Za rozhodnutého stavu se šlo do závěrečné čtyřhry. Ještě po dvou třetinách byl zápas 2:2, ve třetím dějství se Hradec dokonce dostal do vedení. Pak ale přišel obrat a znovu se radovali Tygři, když zvítězili 4:3 a celkově 4:1 na zápasy.

Po sedmi kolech tedy mají Dzouvi, DannyZedlo a DoubleMaca na kontě 18 bodů a nadále vedou tabulku. Ještě v tomto týdnu je čeká další souboj, když nastoupí proti Spartě. Přidají další vítězství?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení