Akademie Bílí Tygři Liberec

Dávid Gríger: Prohrát třetinu 0:4 je neomluvitelné

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Proti Olomouci zaznamenal gól a asistenci, přesto Dávid Gríger před novináře přicházel ve skleslé náladě. Bílí Tygři vedli 2:0, jenže poté inkasovali šestkrát v řadě a na body po porážce 4:6 nedosáhli. "První olomoucký gól se nám asi trošku dostal do hlavy," říká slovenský útočník.

Měli jste výborný vstup do zápasu, ale pak se to otočilo. Bolí taková ztráta hodně?
Samozřejmě nás to mrzí, zápas jsme začali velmi dobře. Je škoda, že jsme soupeři ještě během první třetiny dovolili se do utkání vrátit. Druhá část pak byla z našeho pohledu katastrofa. Ve třetí třetině jsme se s tím ještě snažili něco udělat, ale už to bylo hodně těžké.

Dokážeš říct, co za tím úpadkem po vašem vedení 2:0 stálo?
Těžko říct. Ten první inkasovaný gól se nám asi dostal trošku do hlavy a srazil nás. Ve druhé třetině to tam Olomouci napadalo. Pak jsme se sice ve třetí části ještě trošku zvedli, v konečném důsledku už to však nic neřešilo.

Chybělo pak možná i trošku víc štěstí? Ve třetí třetině jste hodně tlačili.
Možná ano, ale poté, co prohrajeme třetinu 0:4, se nemůžeme vymlouvat, že by nám chybělo štěstíčko. Po herní stránce se ale od třetí části můžeme odrazit. Přes reprezentační přestávku potrénujeme a zkusíme příští zápas začít v takovém tempu, v jakém jsme dnes končili.

Fanoušci dávali najevo nespokojenost s vývojem zápasu, vnímali jste to?
Já jsem se soustředil hlavně na zápas, snažil jsem se to neregistrovat. Ale fanoušci na to mají samozřejmě právo, protože ta druhá třetina byla z naší strany neomluvitelná.

V minulých týdnech jsi hodně cestoval sestavou, nicméně během posledních zápasů se tvá pozice více ustálila. Jsi za to rád?
Určitě ano. Není příjemné, když hráč cestuje z lajny do lajny. Jsem rád, že mohu hrát, ale dnes se nám zápas nepovedl, takže mám samozřejmě především negativní pocity.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení