Akademie Bílí Tygři Liberec

Deník Aubiho #1: Sedíme v kabině na opačných stranách, ale fórům to nezabrání

Date of publication Author David Aubrecht, Kryštof Rossmann

Liberec - Hned trojice Bílých Tygrů zamířila reprezentovat Česko na World Junior A Challenge, neoficiální mistrovství světa kategorie U19. David Aubrecht přibližuje ve svém blogu, jak taková akce světového formátu vlastně pohledem hráče vypadá.

Vše začalo pondělním (3. prosince) srazem v Rokycanech, sešli jsme se v devět a následoval první trénink. Pak jsme se s klukama koukali celý odpoledne koukali jen na filmy, měli jsme volno. Zato druhý den byl budíček už ve 4:50, kdy jsme si vzali maximálně tak pytlík se svačinou a jeli na letiště. Nejdřív jsme letěli do Amsterdamu, kde jsme pak čekali tři hodiny na odbavení a spoj do Kanady.

V kabině sedíme s klukama z Liberce na jiných stranách, ale na pokoji jsem se Šírkem (Jan Šír). Míňa (Michal Teplý) bydlí se Zackem Malíkem, který hraje v kanadské OHL. Jinak se spolu bavíme pořád a hodně se nasmějeme. Vyprávíme si snad všechny vtipné historky, co se nám kdy staly.

Ve středu jsme měli hned dva tréninky. V tom prvním jsme makali na hře v útočném pásmu a založení útoku. Po obědě a hodince poledního klidu jsme jeli na asi deset minut od hotelu vzdálený stadion. Druhý trénink byl pak zaměřený na obranné pásmo a přesilovky. Po něm jsem se šel společně s Míňou a Šírkem vyklusat a už byla večeře.

Po večeři máme každý den volno až do večerky, která je nastavená na 22 hodin. Čtvrtek byl zaměřený na systémové věci. Odpoledne zůstalo volné a tak jsme jeli do Cold Laku, kde je menší nákupní středisko. V pátek už nás čekalo rozbruslení a přátelské utkání proti místnímu Bonnyvillu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Tygři U15 porazili Energii i podruhé a zahrají si semifinále!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení