Akademie Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: Trenéři ve vědomostní výzvě uspěli

Date of publication Author Klub

Liberec - V přestávkové soutěži Desítka x2 na nedělním utkání tygří fanoušci příliš nezářili. Vždyť o vítězi bylo rozhodnuto hned po první sérii otázek. Stejné výzvě čelili také trenéři - a vedli si podstatně lépe.

Vědomostní soutěž Desítka x2 je novou součástí přestávkového programu na domácích zápasech Bílých Tygrů. Soutěžící v ní mají za úkol předvést své vědomosti o organizaci, kterou podporují. Jejich cílem je správně určit odpověď, která se skrývá v jednom ze zakrytých polí. Pokud nechybuje, pokračuje druhý fanoušek, a to až do chvíle, kdy jeden z nich selže nebo dokud nejsou všechna pole odkryta. Vítězem se stává ten, kdo během hry nechyboval.

V nedělní otázce měli soutěžící určit, zda vybraná jména na soutěžním poli byla posledních dvou dekádách hlavním trenérem Bílých Tygrů Liberec. Obsahovala několik chytáků, jako například generálního manažera Ctibora Jecha, jenž sice v roli hlavního trenéra působil - nikoliv však ve zmíněném období. Nicméně hra skončila ještě dříve, než pořádně začala. Jeden z fanoušků totiž chyboval hned u své první odpovědi, vítězi tak stačila jedna správná volba.

Před stejnou otázku jsme postavili také současné trenéry Bílých Tygrů, Patrika Augustu a Jiřího Kudrnu. A nutno dodat, že v této výzvě obstáli mnohem lépe, než samotní fanoušci. Kolik polí společně zvládli? A kdo z nich zvítězil? Podívejte se sami ve videu níže.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení