Akademie Bílí Tygři Liberec

Do Frýdlantu nebo do Vesce. Tygři o víkendu hned na dvou akcích!

Date of publication Author Klub

Liberec - Během nadcházejícího víkendu budete mít hned dvě příležitosti setkat se s tygřím pojízdným stanem. V sobotu zavítáme do Frýdlantu, v neděli pak do Vesce. Dorazte za námi!

frýdlant boříme

Už v sobotu 18. září se v městském parku ve Frýdlantě od 9 hodin uskuteční akce Boříme bariéry, aneb spolu to jde líp, kterou pořádá Světová škola Gymnázium Frýdlant. Budete se moci zapojit do charitativního závodu, jehož celý výtěžek poputuje na dobročinné účely.

Chybět u toho nebudou Bílí Tygři, kteří na akci zavítají se svým stanem. V něm si budete moci vyzkoušet své hokejové dovednosti či se vyfotit s poháry, které A-tým vybojoval v uplynulých sezonách. A chybět nebude ani maskot či stánek s tygřími fanpředměty.

S rodinou do Vesce

V neděli 19. září od 10 do 18 hodin nebudeme pro změnu chybět na tradiční akci S rodinou do Vesce, která se uskuteční ve veseckém sportovním areálu. Na své si zde přijdou především ti nejmenší, kteří si budou moci vyzkoušet řadu zajímavých aktivit nebo si prohlédnout ukázku práce složek Integrovaného záchranného systému.

Také zde si budou vaše děti moci vyzkoušet, jaké to je být hokejistou, nebo se vyfotit s tygřími trofejemi či naším maskotem Tygrem. Těšíme se na setkání s vámi!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení