Akademie Bílí Tygři Liberec

Druháci pokračují na vítězné vlně, poradili si s Jabloncem i Frýdlantem

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Jsou sice teprve na samotném startu své hokejové kariéry, přesto už válejí. Tygří druhá třída má za sebou víkendové souboje s Jabloncem a Frýdlantem a obě tyto konfrontace zvládla na jedničku.

Podobně jako jejich dospělým kolegům pokračuje rychlým tempem sezona také malým Bílým Tygrům z druhé třídy. V sobotu se druháci rozdělili na dvě party a každou z nich čekal velmi zajímavý a napínavý souboj s jedním z dvou nedalekých soupeřů - s Jabloncem a Frýdlantem.

První skupina se představila na domácím ledě, kam zavítali malí soupeři z Jablonce. Oba týmy hrály s velkým nadšením a předváděly skvělé výkony, byli to však nakonec Tygři, kdo se radoval z vítězství. Navázala na ně druhá smečka druháků, která nastoupila ve Frýdlantě. Také ta se uvedla skvělým výkonem a zvítězila.

Daniel Stehno o zápasech:

"Musím děti za předvedené výkony moc pochválit. K vidění byla spousta krásných akcí i pěkných gólů. Děkuji také všem rodičům za podporu. Největší odměnou pro nás bylo vidět úsměv na rtech našich Tygříků, kteří se po celou dobu hokejem především bavili."

druháci Frýdlant

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení