Akademie Bílí Tygři Liberec

Důležité pokyny pro fanoušky na utkáních Generali Česká Cupu

Date of publication Author Klub

Liberec - Již v úterý vyjedou Bílí Tygři ke svému prvnímu domácímu utkání v rámci Generali Česká Cupu. Vzhledem k vládním opatřením budou fanoušci muset dodržovat pravidla, která přinášíme níže.

Rozdělení do sektorů

Znovu připomínáme, že permanentní vstupenky na tento zápas nejsou v platnosti! Vpuštěni budou pouze fanoušci s vyzvednutou jednorázovou vstupenkou.

Vstup do haly bude umožněn od 17:30. S ohledem na aktuální vládní opatření byla kapacita upravena a rozdělena do sektorů s maximálně 500 fanoušky, kteří musí v průběhu celého utkání sedět ob řadu a ob sedadlo. Toto opatření se týká rovněž osob z jedné domácnosti. Není ani možné otevřít sektor k stání.

Hlediště Home Credit Areny je rozděleno do sektorů, které mají svůj oddělený vchod a své vlastní stánky s občerstvením či toalety. Není možné do haly vstoupit jiným vchodem, než tím, který máte uveden na vstupence! Mapu haly s aktuálním rozdělením naleznete níže.

hala Covid

Bezpečnostní opatření

Mimo rozdělení do sektorů či sezení ob řadu a ob sedadlo bude nutné dodržet také některá další opatření. Tím nejdůležitějším je povinnost nosit po dobu celé akce v prostorách Home Credit Areny roušky. Fanoušci bez roušky nebudou do arény vpuštěny.

Zároveň prosíme, aby se návštěvníci Home Credit Areny chovali ohleduplně ke svému okolí a dodržovali i v ochozu haly bezpečné rozestupy. Po hale budou rozmístěny stojany s dezinfekcí, které budou fanouškům plně k dispozici.

Vstupenky

Vstupenky na utkání jsou v tuto chvíli stále k dispozici, zbývá jich však pouze omezené množství. Proto doporučujeme neváhat a zajistit si je s předstihem online. Na místě již bude k dispozici pouze jejich omezené množství.

Věříme, že si fanoušci i přes veškerá omezení užijí pokud možno plnohodnotný hokejový zážitek.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení