Akademie Bílí Tygři Liberec

Důležitý souboj týmů z vyrovnaného středu tabulky! Tygři si to rozdají se Spartou!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Po povedeném výkonu proti Plzni vyráží svěřenci Patrika Augusty do Prahy, kde je čeká velmi důležité střetnutí. Přestože je Sparta v tabulce o několik pozic výš, obě mužstva mají shodný počet bodů! Souboj o pozici v žebříčku začne v neděli od 15:00!

Bílí Tygři Liberec versus HC Sparta Praha


Zpět ve hře

Spartě se poslední dobou vůbec nedařilo. Od 17. října totiž v extralize vyhrála pouze jediný zápas a v tabulce se z předních pozic propadla dolů. V posledním kole si ovšem Pražené rázně spravili chuť proti Hradci Králové, který na jeho ledě rozstříleli 8:3!

Do nedělního utkání ovšem půjdou psychicky posíleni i Tygři. Ti totiž nejdříve vydřeli výhru na ledě Pardubic a následně na ni doma navázali parádním výkonem proti Plzni. V tabulce jsou nyní dvanáctí, na šesté místo ale ztrácí pouhé tři body!

Jaroslav Vlach o obratu proti Pzni na konci druhé třetiny

„Dali jsme dvě rychlé branky a do šatny šli s vedením. Zvedlo nám to sebevědomí. I díky tomu jsme třetí třetinu odehráli velmi dobře.“


Boj o pozici

Sparťané jsou sice momentálně o tři příčky výš než Liberec, bodů ale mají obě mužstva na svém kontě zcela stejně. Střetnutí na ledě O2 areny tak bude velmi důležitým soubojem o místo v tabulce! První vzájemný duel pod Ještědem navíc skončil po napínavé bitvě až v nájezdech, takže se dá očekávat, že nás v neděli čeká tuhý boj o každý metr ledu.

Vyhrají šelmy potřetí za sebou a přeskočí svého soupeře v tabulce, nebo Sparta naváže dominantní výkon proti Hradci Králové? To se dozvíme již v neděli od 15:00!

Poslední vzájemný zápas

Bílí Tygři Liberec vs. HC Sparta Praha 2:3 nn
Branky a nahrávky: 27. Filippi (L. Šmíd, Faško-Rudáš), 47. J. Vlach (M. Rosandić) – 11. F. Chlapík (J. Konečný, Sobotka), 30. Z. Doležal (T. Pavelka, F. Chlapík), rozh. náj. M. Řepík.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení