Akademie Bílí Tygři Liberec

Extraliga rozlosována! Nový ročník zahájí Tygři doma proti Pardubicím

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - V této době mělo probíhat semifinále play-off, které ale bylo zrušeno kvůli pandemii koronaviru. Rozpis na nadcházející sezónu, která se, doufejme, rozjede v září, je tak znám nezvykle brzy. Dobrou zprávou je, že Severočeši po dvouroční přestávce začnou základní část před svými fanoušky!

První kolo základní části nové sezóny, v níž budou Tygři obhajovat Prezidentskou trofej, bude na programu v pátek 18. září a Liberečtí jej odehrají na svém ledě. V předchozích dvou letech vyrazila naše smečka do Plzně, respektive do Hradce Králové, letos šelmy zahájí ročník před svými fanoušky proti Pardubicím. První venkovní duel sehrají hned o dva dny později v Olomouci.

Za zmínku také jistě stojí termín prvního derby, na které nebudou muset příznivci obou táborů čekat dlouho. První střetnutí s Mladou Boleslaví totiž proběhne pod Ještědem hned v pátém kole 29. září. Na souboj s navrátilcem do extraligy, Českými Budějovicemi, se mohou diváci těšit hned o dvě kola později.

Základní část bude mít tradičně dvaapadesát kol, přičemž každý tým se s každým utká čtyřikrát. Poslední zápas první části ročníku odehrají Tygři 7. března ve Vítkovicích.

Kompletní rozpis základní části sezóny 2020/2021 najdete zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení