Akademie Bílí Tygři Liberec

Hlasujte pro Bílé Tygry v anketě o nejhezčí extraligové dresy!

Date of publication Author Klub

Liberec - Který z týmů Tipsport extraligy ledního hokeje má nejhezčí dresy? To je otázka, kterou si lámou hlavu fanoušci i hokejoví novináři. Anketa portálu Hokej.cz nabízí fanouškům najít na tuto otázku odpověď. Jak si v konkurenci ostatních týmů povedou Bílí Tygři?

Náš tým si pro letošní sezonu připravil sadu dresů, jejíž největší dominantou je samozřejmě velké tygří logo na hrudi. Trikoty však obsahují i další grafické prvky, jako například trojici pruhů, které vycházejí z grafického vizuálu pro sezonu 2019/20, nebo například stopy po tygřích drápech, které se již také staly stabilní součástí dresů.

Jak si podle vás vedou tygří dresy v konkurenci ostatních extraligových dresů? Hlasovat můžete na portálu Hokej.cz. Zde kromě libereckých trikotů naleznete také fotky dresů všech ostatních soupeřů.

Zaujali vás tygří dresy? Pokud ne, který z extraligových týmů má podle vás ty nejpovedenější? Zaujala vás litvínovská žlutočerná tradice, třinecká dračí červenobílá nebo snad kladenské rytířské trikoty? Hlasujte pro nejhezčí dresy a ukažte, který z extraligových týmů má podle vás nejlepší vkus!

Hlasovat, ale také prohlédnout si všechny extraligové dresy, můžete na webu Hokej.cz.

Hlasujte ZDE!

Michal Bulíř při rozbruslení

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení