Akademie Bílí Tygři Liberec

Hledáme brigádníky. Buďte součástí našeho týmu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři doplňují svůj tým pro domácí utkání i další nehokejové akce o mladé brigádníky z řad studentů. Chcete získat dlouhodobou brigádu v atraktivním prostředí? Čtěte dál!

Bílí Tygři doplňují svůj tým brigádníků, kteří se účastní nejen hokejových zápasů, ale také nehokejových akcí Bílých Tygrů.

Co bude náplní vaší práce? Brigádnici jsou přítomni na všech domácích utkáních Bílých Tygrů. Zajišťují pomoc při přípravě extraligových zápasů v Home Credit Areně, ale také pomocné práce v průběhu zápasů každého utkání či během doprovodného programu. Brigádníci se účastní také nehokejových akcí a pomáhají s přípravami autogramiád a dalších programů týmu.

A co od zájemců požadujeme? Především spolehlivost, flexibilitu, zodpovědnost a komunikativnost. Brigáda je vhodná od 15 let. Hledáme dlouhodobou a pravidelnou spolupráci, nikoliv pouze jednorázovou výpomoc.

Myslíte si, že jste tím, koho hledáme? Zašlete nám svůj životopis na emailovou adresu holanova@hcbilitygri.cz. Těšíme se na spolupráci s vámi!

Bližší informace získáte na telefonním čísle +420 731 547 898.

Chcete rozšířit náš tým? Třeba hledáme právě vás! Připojte se a získejte tak atraktivní dlouhodobou brigádu v hokejovém klubu s mnohaletou tradicí.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení