Akademie Bílí Tygři Liberec

Hokejová příprava na vlastní oči! Bílí Tygři pořádají ve středu 25. července otevřený trénink

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Chcete si pěkně zblízka prohlédnout tréninkovou jednotku tygřího A-týmu? Už ve středu 25. července budete mít možnost! Bílí Tygři pořádají pro své fanoušky otevřený trénink, po němž bude následovat krátké setkání s vybranými hráči.

Bílí Tygři se v tomto týdnu vrhli po dvoutýdenní dovolené znovu na led. Prozatím kombinují především lehčí tréninkové jednotky na ledě s individuální přípravou na suchu či v posilovně. V průběhu následujícího týdne už však pomalu najedou do ostřejšího tempa a čeká je i první přípravné utkání na ledě Pardubic.

Chcete si na vlastní oči prohlédnout, jak tréninková jednotka na ledě v přípravném období vypadá? Pak si rozhodně zaškrtněte v kalendáři středu 25. července. Bílí Tygři totiž pro své fanoušky uspořádají otevřený trénink. K vidění bude rozmanitá paleta tradičních hokejových cvičení, která hokejovým příznivcům svým výkladem doprovodí videokouč Aleš Vladyka.

Tréninková jednotka odstartuje v 8:45 a probíhat by měla necelou hodinu. Po skončení tréninku bude v mixzóně následovat krátké setkání s vybranými hráči tygřího A-týmu, s nimiž se budou fanoušci moci vyfotografovat nebo s nimi pouze v odlehčené atmosféře prohodit pár slov.

Vstup do Home Credit Areny bude umožněn hlavním vchodem naproti infopultu od 8:30.

Pokud na dopolední trénink nemůžete vyrazit, rozhodně nezoufejte. Otevřenou tréninkovou jednotku totiž budete moci sledovat také pomocí živého streamu na našem Facebooku a rovněž na našich webových stránkách.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení