Akademie Bílí Tygři Liberec

Jakub Mulač hodnotí sezónu páťáků a šesťáků: Kluci měli chuť se posouvat

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Sezónu už uzavřeli také hráči naší páté a šesté třídy. Páťáci prožili trošku turbulentnější ročník, ale rozloučili se s ním ve velkém stylu, když obsadili druhé místo na kvalitně obsazeném turnaji v Praze. Šesťáci v Lize mladších žáků postoupili až do skupiny o závěrečné umístění 1.-4., kde pro Liberec vybojovali rovněž pomyslné stříbrné medaile. Sezónu obou kategorií hodnotí hlavní trenér Jakub Mulač.

5. třída: "Z hráčů byla cítit chuť a prohlubující se láska nejen k hokeji, ale i ke sportu a pohybu celkově"

Hodnocení Jakuba Mulače: "Sezóna byla jako jízda na horské dráze. Nejprve jsme měli u většiny hráčů velký herní progres a soupeře jsme herně i výsledkově víceméně přehrávali. Poté jsme trošku narazili do zdi. Přišlo lehké uspokojení týmu, mysleli jsme si, že teď všechno půjde samo. Opak byl pravdou a kvůli nedobré morálce na trénincích jsme se přestali posouvat podle plánu. Museli jsme kluky opět nastartovat, a myslím, že se nám to podařilo.

Opět jsme nastoupili na vlnu, kdy se hráči začali zvedat. Celou sezónu tedy za realizační tým hodnotím kladně. Kluci nám kromě zmíněného období věřili, a byla z nich cítit chuť a prohlubující se láska nejen k hokeji, ale i ke sportu a pohybu celkově. Ročník jsme završili na dobře obsazeném turnaji na pražské Hvězdě, kde jsme brali druhé místo. Doufám, že si teď hráči odpočinou a vrátí se do nové sezóny znovu s úsměvy a chutí dále se zlepšovat."

6. třída: "Kluky jsme dokázali nastavit na to, aby věřili jak v sebe, tak v sílu týmu"

Hodnocení Jakuba Mulače: "Za celý realizační tým patří hráčům velká pochvala za skvěle odvedenou práci. Od samého začátku sezóny panovala v šatně dobrá atmosféra a kluci dali do všech tréninků maximum. Po celý rok se všichni naši svěřenci trénink od tréninku i zápas od zápasu zvedali a byla z nich cítit obrovská chuť se posouvat – nejen po sportovní, ale i po lidské stránce.

V soutěži jsme prošli až do skupiny o závěrečné umístění 1.-4. v mladších žácích mezi třemi kraji, síly jsme poměřili s Pardubicemi, Hradcem Králové a Náchodem. Byly to skvělé zápasy, v nichž se kluci museli vymáčknout na maximum. Hráče jsme dokázali nastavit na to, aby věřili jak v sebe, tak v sílu týmu. A nakonec jsme uhráli skvělé druhé místo za Pardubicemi. Smekáme před kluky klobouk za jejich pracovitost a obrovskou chuť uhrát každičký souboj a dotáhnout každé střídání. U hráčů je na čem stavět, a věřím, že o sobě v příštím roce znovu dají vědět a budou se dál zlepšovat."


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení