Akademie Bílí Tygři Liberec

Klička Michala Bulíře proti Motoru nominována na Zlatou helmu!

Date of publication Author Klub

Liberec - V aktuálním vydání tradiční ankety Zlatá helma SENCOR mají Bílí Tygři své želízko v ohni. Mezi nejlepší lednové akce se probojoval Michal Bulíř, který předvedl parádní sólo proti Českým Budějovicím.

Souboj s Českými Budějovicemi vyšel našim hokejistům náramně, když si Tygři dokráčeli pro jednoznačné vítězství 7:0. Podílel se na tom také útočník Michal Bulíř, který se ve 26. minutě zařídil o skvělou individuální akci.

Nejprve parádně obešel obránce, propracoval se až před brankáře a proti němu vystřihl precizně provedenou forsbergovskou kličku. Kotouč doputoval do zcela odkryté branky, brankář Strmeň byl bezmocný. Bulíř zakončil celé sólo pádem přes gólmana, po němž se ukázkovou šipkou zapíchl do ledu, na gólové radosti to už ovšem nic nezměnilo.

Není divu, že tato parádní klička byla vybrána mezi nejlepší šestici individuálních akcí měsíce ledna. Michal Bulíř si vysloužil nominaci v oblíbené anketě Zlatá helma SENCOR, v níž na něj ovšem čeká tvrdá konkurence.

Do boje jde proti akcím Zdeňka Okála, Ondřeje Beránka, Daniela Hufa, Jakuba Klepiše a především brance gólmana Filipa Novotného. Jak si v této konkurenci povede? To můžete ovlivnit i vy! Hlasujte v anketě Zlatá helma SENCOR a pomozte Michalu Bulířovi k vítězství!

Hlasovat můžete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení