Akademie Bílí Tygři Liberec

Král, Šedivý, Měchura. Bílí Tygři budou mít na reprezentačním kempu U18 trojnásobné zastoupení!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Česká reprezentace do osmnácti let se vrací do Vyškova, kde trénovala už před Vánoci. Ani teď u toho nebudou chybět Tygři, kteří se objeví na všech postech. Nominován totiž byl gólman Daniel Král, obránce Jakub Šedivý a útočník Adam Měchura! Hned další čtyři liberečtí hráči jsou navíc mezi náhradníky.

Na předvánočním kempu, který byl pro osmnáctku teprve druhým v sezoně, měl hlavní trenér Jakub Petr k dispozici celkem 34 hráčů. Prohlédnout si mohl i krajánky ze zahraničních soutěží. Ty už teď zase oželí a nominaci zúžil na 23 jmen.

Češi budou na zimním stadionu ve Vyškově trénovat od neděle 10. do pátku 15. ledna. Při příjezdu se tradičně musí prokázat negativním PCR testem na covid-19, který nebude starší tří dnů; samozřejmostí je i absolvování výstupního testu před návratem mladíků do klubů.

Daniel Král, Jakub Šedivý i Adam Měchura se zúčastnili již kempu před Svátky. Obránce Martin Böhm s forvardy Petrem Gajdou, Jakubem Hujerem a Davidem Putzem jsou navíc připraveni na seznamu náhradníků. Gratulujeme!

Nominace českého týmu:

Brankáři:

Tomáš Suchánek (Třinec), Daniel Král (Liberec), Patrik Hamrla (Karlovy Vary).

Obránci:

Jakub Šedivý (Liberec), Sebastian Jasečko, David Moravec (oba Mladá Boleslav), David Špaček (Plzeň), Matěj Pinkas (Hradec Králové), Marek Chvátal (Sparta Praha), Tomáš Machů (Vítkovice), Jiří Ticháček (Rytíři Kladno).

Útočníci:

Adam Měchura (Liberec), Gabriel Szturc (Mladá Boleslav), Marcel Marcel (Plzeň), Petr Moravec, Lukáš Pajer (oba Hradec Králové), Jakub Brabenec (Kometa Brno), Josef Krejsa, Martin Ryšavý (oba Vítkovice), David Skuhrovec (Litvínov), Dominik Rymon (Karlovy Vary), Šimon Slavíček (Slavia Praha), Matyáš Šapovaliv (Rytíři Kladno).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení