Akademie Bílí Tygři Liberec

Lomnice, Frýdlant nebo Sparta. Třetí třída má za sebou úspěšný víkend!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Také uplynulý víkend se pro malé Tygry z třetí třídy nesl v duchu velmi zajímavých soubojů. Vždyť postupně narazila Tygřata na Lomnici, Frýdlant, Jablonec a také na pražskou Spartu! A prezentovala se výbornými výkony.

V sobotu se smečka třeťáků rozdělila na dvě skupiny. První z nich se představila na domácím ledě proti Lomnici nad Popelkou, kdy potvrdila roli favorita a připsala si vítězství. Druhá polovina vyrazila do Frýdlantu, a přestože narazila na velmi kvalitního soupeře, který dobře bruslil a byl pro malé Tygry těžkou překážkou, také tato část Tygřat nakonec zvítězila.

Následně se v neděli dopoledne vydala třetí třída do Jablonce, kde sehrála dva vyrovnané duely. Vrcholem víkendu byla domácí bitva se Spartou, kterou Bílí Tygři na obou polovinách kluziště předčili a připsali si tak další cenná vítězství.

Trenér Libor Daněk o uplynulém víkendu:

"Kluci z třetí třídy předvedli výborné výkony, hokejem se bavili a na první pohled z nich sršela radost. Často překvapovali soupeře neobvyklým řešením situací a odměnou jim kromě dobrých výkonů ve všech zápasech byla také cenná vítězství proti Spartě. Musím je za jejich víkendové počínání velmi pochválit."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení