Akademie Bílí Tygři Liberec

Mějte aktualizovaný rozpis zápasů Bílých Tygrů vždy po ruce!

Date of publication Author Klub

Liberec - Každý extraligový ročník doznává ve svém průběhu pravidelných změn. Vzhledem nárustu počtu televizních zápasů se také mnohem častěji mění časy utkání, nezřídka pak je přesunut i termín duelu. Nenechte si žádnou změnu uniknout a propojte si rozpis se svým kalendářem v mobilu či počítači!

Příklady podobných změn není nutné hledat příliš dlouho. Od uplynulého ročníku například nejsou výjimkou sobotní hrací dny, stejně tak se během tohoto ročníku dotkly Bílých Tygrů některé změny spojené se zápasovou kolizí v CHL. O tyto změny se však při propojení rozpisu s vaším kalendářem nemusíte starat, propíší se vám automaticky.

Synchronizace s vaším kalendářem je zcela snadná. Využít k ní můžete webovou aplikaci Stanza, v níž naleznete rozpis utkání Bílých Tygrů ZDE. Na zmíněné stránce stačí pouze kliknout na světle modré pole Přidat do kalendáře. Stejnou volbu můžete provést také přímo v rozpisu zápasů na webu, kde stačí u budoucích duelů kliknout na pole Přidat.

Následně si můžete vybrat, zda chcete do svého kalendáře přidat venkovní utkání, domácí zápasy, případně všechny duely Bílých Tygrů. Rozpis si můžete přidat do svého mobilního kalendáře, synchronizovat ho se svým Apple či Google účtem, spárovat ho s aplikací Outlook či s jakýmkoliv jiným typem digitálního kalendáře.

Po zvolení typu kalendáře dojde k propojení. Nejen, že se vám v kalendáři budou objevovat již známá utkání Bílých Tygrů, v případě změn termínu dojde k automatické aktualizaci a v případné nadstavbové části extraligy se vám do zařízení ihned propíší také nově založené zápasy.

Nenechte si ujít žádné z utkání Bílých Tygrů a mějte vždy informace o aktuálních termínech!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení