Akademie Bílí Tygři Liberec

Na Stříbrnou neděli přišla Tygry pozdravit tisícovka fanoušků

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - Kolem tisícovky natěšených fanoušků zavítalo na předvánoční akci Bílých Tygrů pod názvem Stříbrná Tygří neděle. Kromě autogramů a fotografií si měli příznivci možnost s hráči také poklábosit nebo si společně zahrát stolní hry či na konzoli. Nechyběl ani Tygří bazar, ve kterém se prodalo na čtyři desítky dresů z liberecké historie.

V období před Vánoci pořádají Bílí Tygři každoročně pro své fanoušky autogramiádu. Ti tak mívají poslední možnost získat podpis oblíbených hráčů v kalendářním roce. Letos se Tygři rozhodli pro inovaci a formát akce udělali na způsob dobře známé OFF Party, která se uskutečnila na závěr posledních dvou sezon. "Tohle je lepší než běžná autogramiáda, takové osobnější. Hráči jsou milí, podepisují se, balí dárky, je to super. I děti si to více užívají," shodovali se přítomní návštěvníci.

V neděli 15. prosince se tak v útrobách Home Credit Areny na tříhodinové akci celkem sešlo tisíc fanoušků, kteří toužili po setkání se svými oblíbenci. Návštěva Stříbrné Tygří neděle byla skvělou příležitostí k zakoupení dárků ve fanshopu, které si pak fanoušci mohli třeba nechat zabalit od Lukášů Dernera a Krenželoka. "Byly u toho srandičky, protože někdy je těžké přijít na to, jak se třeba balí hrníček. Ale zvládli jsme to, což je hlavní," řekl Krenželok.

Hojně byl také využíván Tygří bazar, ve kterém bylo k mání mnoho zajímavých dresů, ať už z Champions Hockey League, či z domácí extraligy. Velký zájem o ně dokládá i prodej 40 trikotů. "Prodali jsme s Adamem Musilem skoro všechno, tedy až na ty naše dresy," usmíval se vytáhlý obránce Ronald Knot.

A kdo přišel, ten vážně nelitoval. Uvolněná atmosféra, usměvavé tváře a vánoční pohoda. Fanoušci si kromě podpisů a fotografií mohli odnést i společné zážitky z hraní stolních či konzolových her. Pokud nechtěli, mohli s Tygry jen prohodit pár slov a občerstvit se u toho. Pivo jim totiž s chutí načepoval Oldrich Kotvan.

Program navíc okořenily dvě módní přehlídky, během kterých předvedli nejnovější produkty z fanshopu na mole Adam Musil, Jan Ordoš, Tomáš Hanousek a Marek Zachar. "Je to zpestření pro nás i pro fanoušky. Přehlídku jsem si užil, i když jsem trošku stydlivý," přiznal nejmenší člen tygří smečky.

Stříbrná Tygří neděle byla poslední společnou akcí s fanoušky v roce 2019. Teď už čeká A-tým jen nabitý zápasový program, který odstartuje ve středu 18. prosince v Hradci Králové. O dva dny později pak doma Bílí Tygři v posledním předvánočním utkání vyzvou v 18 hodin pražskou Spartu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení