Akademie Bílí Tygři Liberec

Na kempy reprezentační šestnáctky míří pětice Tygrů

Date of publication Author Redakce

Liberec - Také českou hokejovou reprezentaci do 16 let čekají první přípravné kempy v nové sezoně. Výběr trenéra Hakena se sejde nejprve v Třemošné a poté v Ostravě-Porubě, kde si realizační tým v akci prohlédne hned 56 hokejistů.

Obě reprezentační soustředění jsou spojena s kempy výběru do 17 let, konají se tak ve stejných termínech. První část hráčů se sejde od 13. do 16. června v Třemošné, druhá pak od 22. do 25. června v Ostravě-Porubě.

Bílí Tygři budou mít na obou kempech velmi výrazné zastoupení, a to hned v realizačním týmu. Asistentem trenéra Hakena se totiž stal Richard Lobo, který v uplynulém ročníku dovedl liberecký dorost až k mistrovskému titulu. Kromě něj pak v nominaci nalezneme hned pět Bílých Tygrů.

Do Třemošné vyrazí v první polovině června brankář Štěpán Vopravil, obránce Tadeáš Tůma a útočníci Jakub Hujer a Tomáš Trunda. Soustředění v Ostravě-Porubě pak absolvuje útočník Vojtěch Polák. Ti všichni se v závěru minulé sezony podíleli na zisku zlatých medailí na republikovém finále play-off.

Bude se tygřím nadějím dařit také v reprezentačním dresu?

Nominace na kemp v Třemošné

Brankáři: Štěpán Vopravil (Liberec), Štěpán Maleček (Písek), Lukáš Malant (Chomutov).

Obránci: Tadeáš Tůma (Liberec), Tomáš Cibulka (České Budějovice), Jan Hodinář, Matěj Houdek (oba Plzeň), Aleš Čech, Jakub Hrdlička (oba Slavia Praha), Patrik Brůna (Sparta Praha), Matěj Hora (Litvínov), Jakub Jerman (Hradec Králové), Marek Alscher (Rytíři Kladno).

Útočníci: Jakub Hujer, Tomáš Trunda (oba Liberec), Matěj Gardoň (Mladá Boleslav), Dominik Rymon, Robin Sapoušek, Samuel Šmajda (všichni Karlovy Vary), Filip Petrásek (České Budějovice), Jakub Šiler (Plzeň), Šimon Slavíček (Slavia Praha), Albert Bareš, Richard Němec (oba Sparta Praha), Jiří Kulich (Chomutov), Adam Bareš, Ondřej Hrabík, Matyáš Šapovaliv (všichni Rytíři Kladno).

Nominace na kemp v Ostravě-Porubě

Brankáři: Ondřej Bizoň (Kometa Brno), Jan Špunar (Olomouc), Mario Žalčík (Hradec Králové).

Obránci: Antonín Kareš (Šumperk), Kryštof Červenka (Flemingsberg, Švédsko), Zdeněk Dobeš (Havířov), Jakub Koudelka (Pardubice), František Němec, Matěj Prčík (oba Kometa Brno), Daniel Kosina (Vítkovice), Ondřej Hykl (Warriors Brno), Adam Burian (Zlín), Tomáš Hamara (Tappara Tampere, Finsko).

Útočníci: Vojtěch Polák (Liberec), Matěj Kozlík (Havlíčkův Brod), Ondřej Becher (Havířov), Jonáš Jungwirth, Martin Pigl (oba Jihlava), František Formánek, Dominik Pavlata (oba Pardubice), Roman Otava (Kometa Brno), Filip Juříček, Matěj Přibyl (oba Vítkovice), Tadeáš Hlávka (Přerov), Jan Gaspar, Matěj Giesl, Matěj Novotný (všichni Hradec Králové), Jan Ramert (Zlín).

Realizační tým

Manažerka: Tereza Menčíková Hlavní trenér: Petr Haken Asistenti trenéra: Radek Philipp a Richard Lobo

Trenér tygří šestnáctky Richard Lobo sleduje vývoj zápasu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení