Akademie Bílí Tygři Liberec

Na zápas s Pardubicemi zbývají poslední vstupenky, nenechte si jej ujít!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V pátek čeká Bílé Tygry poslední domácí utkání kalendářního roku 2018. Plánujete na něj vyrazit, ale ještě nemáte vstupenky? Pak neváhejte! V Home Credit Aréně zbývá pouze několik desítek volných sedadel!

Už v pátek 21. prosince narazí Bílí Tygři od 18 hodin na Pardubice. V souboji s neoblíbeným soupeřem budou potřebovat vaši podporu. A v tuto chvíli je již velmi pravděpodobné, že se jí Tygři také dočkají! Vstupenky na páteční souboj velmi rychle mizí, v Home Credit Areně již zbývají pouze poslední volná místa.

Nechcete si zápas s Pardubicemi nechat ujít? Pak již dlouho neváhejte! Kromě tradičních prodejních míst, jako na Rotundě v areálu Sport Parku Liberec či v libereckém Městském informačním centru, si můžete vstupenky zajistit také online z pohodlí vašeho domova v síti Ticketmaster.

Přijďte se do Home Credit Areny naladit na tu pravou předvánoční atmosféru a užít si poslední domácí zápas Bílých Tygrů v kalendářním roce 2018! Nezapomeňte navíc, že právě na pátečním zápase budete mít poslední příležitost nakoupit dárky pro Ježíška v tygřím fanshopu, rozhodně tam tedy zavítejte nabrat vánoční inspiraci!

Nabídku tygřího fanshopu naleznete také na našem e-shopu.

žádný šmíd

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení