Akademie Bílí Tygři Liberec

Nakup na tygřím e-shopu nad 500 Kč a získej multifunkční šátek ZDARMA!

Date of publication Author Klub

Liberec - Vládní opatření nařizují nošení roušek ve všech vnitřních prostorách i venku. Chraňte se jako pravý Bílý Tygr! Stačí v období od 15. do 31. října nakoupit na našem e-shopu nad 500 Kč a získáte k nákupu tygří multifunkční šátek ZDARMA!

Akce platí v tygřím e-shopu na libovolné zboží. Stačí hodnotou objednávky překročit hranici 500 Kč a automaticky ke svému objednanému zboží získáte také tygří multifunkční šátek, který vám poslouží například jako ochrana úst a nosu ve vnitřních prostorách.

Akci můžete využít pouze u objednávek provedených pomocí e-shopu, nikoliv na kamenné prodejně. Platí však na všechny možnosti dopravy, zvolit si tedy můžete mezi balíkem do ruky, balíkem na poštu, dopravou společností DPD či osobním vyzvednutím. Pokud navíc hodnota vaší objednávky překoná 1 000 Kč, budete mít dopravu poštou v podobě balíku na poštu ZDARMA!

Skladem najdete kompletní novou kolekci Bílých Tygrů, kde nechybí například letošní dresy - originální s výšivkou loga či repliky s tištěným logem. Získat je můžete i ve variantě na přání, tedy s vaším jménem či číslem. Vybrat si můžete i z originální hráčské kolekce oblečení adidas.

Pokud navíc máte permanentní vstupenku Bílých Tygrů, můžete v e-shopu uplatnit slevu ve výši 10 % a nakupovat tak ještě výhodněji! Vyberte si v našem e-shopu, nakupte nad 500 Kč a získejte ke své objednávce multifunkční šátek zdarma!

Přejít do e-shopu!

banner dresy

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení