Akademie Bílí Tygři Liberec

Navážou Tygři na obrat? Pod Ještěd přijede rozjetý Mountfield!

Date of publication Author Jan Kordík

Liberec – V rámci středečního extraligového programu zavítá na led Home Credit Areny druhý celek tabulky – Mountfield Hradec Králové. Liberečtí tímto duelem uzavřou třízápasovou šňůru domácích duelů. Úvodní vhazování je naplánováno tradičně na 18:00.

Bílí Tygři Liberec versus Mountfield HK

Dvě prodloužení

Minulý zápas Bílých Tygrů měl po dramatickém průběhu šťastný konec, když Jakub Klepiš vystřelil libereckým hokejistům dva body za výhru v prodloužení 4:3. Velkým pozitivem tohoto utkání byly dvě využité přesilovky, přičemž jednu z nich proměnil Adam Klapka, pro kterého se zároveň jednalo o první trefu v extralize.

Poslední utkání Hradce Králové přineslo střet s Českými Budějovicemi a zápas zamířil taktéž do prodloužení. V něm byli nakonec šťastnější Královéhradečtí, když na finálních 3:2 upravil skóre Jakub Lev. Mountfieldu se v této sezóně prozatím daří a díky tomu, že vyšli bodově naprázdno pouze v pěti střetnutích, jim náleží v tabulce druhá příčka.

Petr Kváča po úspěšně otočeném klání s Vítkovicemi

„Potřebujeme jít do všeho na sto procent – do každé situace, do každého souboje, do každého odraženého kotouče.“


Máme co oplácet

Bitva šelem nabídne bezesporu atraktivní hokej z obou stran a Liberečtí se pokusí získat na domácím ledě do tabulky další cenné body. Letos se vzájemná střetnutí s Východočechy vrátila do dříve zajetých kolejí, neboť oba dosavadní duely vyhrál domácí celek. Podaří se Bílým Tygrům navázat na úspěšný zápas s Vítkovicemi a oplatit Hradci Králové porážku 1:4 z ledu ČPP Arény? Úvodní buly v liberecké Home Credit Areně padne v 18:00!

Na tribuny bude kvůli epidemiologické situaci opět vpuštěno pouze tisíc diváků z řad permanentkářů. Pokud jste jedním z nich a víte, že se nebudete moct zápasu zúčastnit, řiďte se pokyny uvedenými zde pro uvolnění vašeho místa dalším fanouškům.

Poslední vzájemný zápas

Hradec Králové vs. Liberec 4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 8. J. Perret (J. Lev), 15. A. Jergl (Kev. Klíma), 21. T. Filippi (M. Rosandič), 39. A. Jergl (Kev. Klíma, G. McCormack), 56. R. Smoleňák.

Mislav Rosandič v souboji s Kevinem Klímou

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení