Akademie Bílí Tygři Liberec

Nenechte si ujít Halloweenské utkání! Už tuto neděli!

Date of publication Author Klub

Liberec - Po roční odmlce je zpět oblíbené Halloweenské utkání, které Bílí Tygři odehrají v neděli 31. října proti Bruslařům z Mladé Boleslavi. Přijďte si užít stylový doprovodný program v tradiční dušičkové atmosféře!

Halloweenské utkání je v Home Credit Areně dlouholetou tradicí a ani sezona 2021/22 nebude výjimkou. Tento tematický souboj navíc letos vychází na pikantní derby s Mladou Boleslaví, už teď je tedy jasné, že získá pořádný náboj!

Přijďte si i vy užít halloweenskou atmosféru! Pro fanoušky jsme si připravili dušičkový doprovodný program. Vytvořit si budete moci stylovou památku ve fotokoutku s hororovými rekvizitami. Obměny dozná i zahajovací ceremoniál či další prvky infotainmentu, budete si tak moci například vystřelit balík v McDonald’s Smrtící Trefě! Chybět nebude ani upravený hudební playlist.

Návštěvníci ČS Klubu si pak budou moci vychutnat tematický catering včetně speciálního halloweenského drinku nebo vyzkoušet svou odvahu ve virtuální realitě. Pro všechny fanoušky je připravena soutěž o nejstrašidelnější či nejoriginálnější masku, která bude odměněna lahodnou pizzou z restaurace Stadion.

To ale stále není vše, máme pro vás také naprostou novinku.

Stezka odvahy aneb noční prohlídka Home Credit Areny

Znáte zákoutí tygřího hokejového svatostánku? A troufnete si je prozkoumat za tmy? Připravili jsme si pro vás speciální Stezku odvahy, která vás provede temnými katakombami Home Credit Areny a kterou zakončí prohlídka kabiny tygřího A-týmu.

Tygří Stezka odvahy se uskuteční ve středu 27. října od 18:30. K dispozici bude limitovaných 60 míst rozdělených do čtyř skupin po 15 osobách. Spolu s tygřím průvodcem si prohlédnete prostory nejnižšího patra Home Credit Areny a nahlédnete (nejen) do rolbárny, k technologiím, na trestnou lavici či do kabin rozhodčích.

Zajistěte si své místo na unikátní Stezce odvahy! Vstupné pro 1 osobu je 100 Kč, děti do 140 cm mají vstup v doprovodu dospělé osoby ZDARMA (není nutné pro ně kupovat vstupenku). Na 1 dospělou osobu může tímto způsobem připadnout maximálně 1 dítě do 140 cm. K dispozici je pouze 60 míst, rozhodně tedy neváhejte a dopřejte si unikátní halloweenských zážitek v Home Credit Areně!

Vstupenky na Stezku odvahy můžete zakoupit již nyní online v síti Ticketportal.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení