Akademie Bílí Tygři Liberec

Nenechte si ujít své místo na zápase s Kometou Brno!

Date of publication Author Klub

Liberec - Už v neděli čeká naše hráče druhý domácí souboj, tentokrát proti brněnské Kometě. Dokáží si připsat čtvrtou výhru v řadě? Buďte u toho a zajistěte si své místo!

Skvělý start, poté náraz. Tak by se dal popsat vstup Komety Brno do nového extraligového ročníku. Nejprve sice Jihomoravané porazili Karlovy Vary ve vůbec prvním zápase této sezony vysoko 6:1, pak ale nestačili na České Budějovice a naposledy v pátek na kladenské Rytíře. Se třemi body se tak rozhodně nepohybují v patrech, v nichž by chtěli.

To Tygři naopak zatím mohou být s průběhem sezony spokojeni. Na ledě Hradce Králové, s Kladnem i v Litvínově sice skončil zápas v základní hrací době remízou, ve všech případech však slavili naši hráči zisk extra bodu za vítězství v prodloužení či po samostatných nájezdech. Do nedělního duelu tak jdou jako neporaženi, což je nejlepší pozvánkou pro všechny fanoušky. Nenechte si souboj mezi Tygry a Kometou ujít! Home Credit Arena se rychle plní.

Jednorázové vstupenky si můžete zajistit online či v některém z prodejních míst sítě Ticketportal. Před extraligovými utkáními bude otevřen také fyzický prodej na Rotundě, a to vždy 2 hodiny před začátkem utkání. V neděli tak bude Rotunda otevřena od 14 hodin a budete si zde kromě vstupenek na zápas s Kometou moci zakoupit také permanentky či lístky na další zápasy sezony 2022/23.

KOUPIT VSTUPENKY


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení