Akademie Bílí Tygři Liberec

Nenechte si ujít úterní souboj s Českými Budějovicemi!

Date of publication Author Klub

Liberec - Extraligová sezona rychle postupuje. Už v úterý čeká naše hráče další domácí souboj, v němž přivítají Motor České Budějovice. Nenechte si tento zápas ujít!

Bílí Tygři zatím prožívají nezvyklý vstup do sezony. Vždyť po sedmi zápasech mají na kontě neuvěřitelnou bilanci sedmi remíz. Z toho dvakrát se svěřenci trenéra Augusty radovali z výhry po prodloužení, dvakrát zvítězili po samostatných nájezdech a celkem třikrát si připsali bod za prohru po prodloužení nebo po nájezdech. S 11 body tak Tygrům v současnosti patří šestá příčka v tabulce.

Úterní soupeř našeho týmu je však v tuto chvíli pouze o bod pozadu, půjde tak o souboj, který může zamíchat tabulkou. Motor zahájil sezonu třemi výhrami v řadě, pak se ale zadrhl, když získal pouze bod ze zbylých čtyř soubojů za prohru s Olomoucí po prodloužení. Naposledy podlehl v neděli pardubickému Dynamu vysoko 1:6 Českobudějovičtí hokejisté tak mají o motivaci postaráno. Nenechte si tento atraktivní souboj ujít!

Jednorázové vstupenky si můžete zajistit online či v některém z prodejních míst sítě Ticketportal. Před extraligovými utkáními bude otevřen také fyzický prodej na Rotundě, a to vždy 2 hodiny před začátkem utkání. V úterý tak bude Rotunda otevřena od 16 hodin a budete si zde kromě vstupenek na zápas s Českými Budějovicemi moci zakoupit také permanentky či lístky na další zápasy sezony 2022/23.

KOUPIT VSTUPENKY

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení