Akademie Bílí Tygři Liberec

Neseď, makej! Je tu bonusová výzva!

Date of publication Author Klub

Liberec - Po čtyřech základních výzvách projektu Neseď, makej! je tu také výzva bonusová! Zapojte se i vy se svými dětmi a odskákejte snožmo vzdálenost 50 metrů!

Po běhu, skákání žabáků nebo zdolávání schodů Městského stadionu je pro děti nachystána zcela nová výzva. Tentokrát totiž výjimečně nebude na rychlost!

Malí sportovci budou mít za úkol odskákat snožmo vzdálenost 50 metrů. Nejde ale o to být co nejdříve v cíli, ale naopak vypilovat svou techniku. Budete si totiž počítat, kolik skoků jste na zdolání vzdálenosti potřebovali! Vítězem bude tentokrát ten, který zvládne odskákat 50 metrů snožmo na co nejméně skoků.

Jeden bonus nestačil?👧🧒 Máme pro vás tedy ještě jeden 🤩, ten už je ale opravdu poslední.☝️ 👉https://bit.ly/37gwPSP...

Zveřejnil(a) Home Credit Arena dne Pondělí 29. března 2021

Každé pondělí v průběhu února a března bývá vyhlášena nová výzva – pro zapojení se do ní stačí vyrazit do areálu Sport Parku Liberec, pomocí QR kódu načíst formulář, díky němuž se soutěžící přihlásí do dané části výzvy. Na každého, kdo se do výzev zapojí, čekají drobné odměny, pro nejšikovnější a nejpilnější sportovce si pak organizátoři akce připravili zajímavé věcné ceny, stejně tak jako pro ty, kteří se zapojili do všech částí výzvy.

Celá výzva je určena pro všechny děti až do věku 15 let, jednotlivá ocenění pak budou vyhlašována ve čtyřech kategoriích – do 6 let, od 7 do 9 let, od 10 do 12 let a od 13 do 15 let.

Do akce se zapojily i známé osobnosti z oblasti sportu. Patronem se stal například Patrik Augusta, trenér Bílých Tygrů Liberec. Akci dále podporuje fotbalista a sportovní manažer Jan Nezmar. Zapojí se i kluby z areálu Sport Parku Liberec a jejich členové.

Více informací o výzvě Neseď! Makej! najdete na www.sportparkliberec.cz nebo na facebookové stránce Home Credit Areny.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení