Akademie Bílí Tygři Liberec

Novinky v tygřím fanshopu: Batoh, kšiltovky a další

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Léto je v plném proudu a spolu s ním naleznete v našem fanshopu a e-shopu celou řadu novinek. Vyberte si z nich a buďte správným Bílým Tygrem i na cestách!

Sezona se pomalu blíží, a ani v létě nepřijdete o novinky v našem fanshopu. Připravili jsme si pro vás například stylový a praktický tygří batoh, který můžete mít za skvělou cenu 395 Kč. Pro malé Tygry pak zvolte vak na záda s dětským vizuálem. Doplnit jej můžete například praktickým silikonovým náramkem nebo kšiltovkou a šňůrkou na krk, na níž si můžete pověsit klíče - nebo třeba permanentku Bílých Tygrů. Neváhejte a zamiřte k nám, vybere si u nás opravdu každý.

Všechny novinky můžete zakoupit v kamenné prodejně tygřího fanshopu. Fanshop naleznete v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřen je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

PŘEJÍT DO FANSHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení