Akademie Bílí Tygři Liberec

Obránce Ronald Knot míří do ruského Nižněkamsku

Date of publication Author Klub

Liberec - Šestadvacetiletý obránce Ronald Knot opouští Bílé Tygry. V nadcházející sezoně okusí své první zahraniční angažmá, když oblékne dres Neftěchimiku Nižněkamsk v Kontinentální hokejové lize.

Ronald Knot zamířil pod Ještěd před sezonou 2019/20 a rychle se zařadil mezi stabilní kameny základní sestavy. Celkem v tygřím dresu odehrál 117 extraligových zápasů, v nichž zaznamenal 36 kanadských bodů, a patřil k nejvytěžovanějším bekům. Nakoukl také do české hokejové reprezentace.

V průběhu letošního play-off Bílí Tygři využili opci v jeho smlouvě, před startem přípravy na nový ročník se ale Knot rozhodl přijmout novou výzvu v podobě první mezinárodní štace ve své kariéře.

Vyjádření sportovního manažera Patrika Augusty

„Ronymu se, stejně jako celému našemu týmu, letošní sezóna povedla. Udělal výkonnostní posun a odehrál dobré play-off. Rozhodl se využít možnosti ve smlouvě a posunout svoji kariéru směrem do KHL. Jsme rádi, že se u nás hráči zlepšují a my je můžeme posunout dál v jejich kariérách. Věříme, že on a jemu podobní hráči, se budou do našeho klubu rádi vracet. Přejeme Ronymu, ať se mu daří.“


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení