Akademie Bílí Tygři Liberec

Odneste si z hokeje pořádný balík! Také během zápasu s Třincem se těšte na Zlatou Tygří Trefu!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Odcházet z hokeje bohatší o několik tisíc korun? I to je na zápasech Bílých Tygrů možné! Také během utkání s Třincem se můžete těšit na novou soutěž Zlatá Tygří Trefa, která vás bude provázet celou sezonu.

Během druhé komerční přestávky druhé třetiny vystřelíme z ledové plochy mezi diváky trojici tygřích dárků, z nichž jeden bude výrazně odlišen od ostatních zlatým obalem. Ten, kdo zlatý dárek chytí, se kvalifikuje do Zlaté Tygří Trefy! Vybraný soutěžící se následně musí do konce druhé třetiny dostavit na infopult a o druhé přestávce dostane šanci ukázat své hokejové dovednosti.

Za úkol bude mít trefit z poloviny hřiště otvor v brance zakryté soutěžní deskou. Celkem dostane dva pokusy, které rozhodnou, zda si z utkání odnese pořádný obnos. A jaká bude vlastně výhra? To určí sami diváci! Odměna se totiž v každém utkání navýší o návštěvnost tohoto zápasu. Na utkání s Pardubicemi dorazilo 5 762 fanoušků, ve hře tak bylo 5 762 Kč.

Vzhledem k tomu, že v prvním kole Zlaté Tygří Trefy soutěžící dvakrát minul, tato výhra zůstává v banku a v neděli se navýší o novou návštěvu. Takto může částka stoupat, dokud se jeden ze soutěžících netrefí a nezíská tak celý nashromážděný balík peněz. Ti, kdo ve Zlaté Tygří Trefě neuspějí, se mohou těšit alespoň na cenu útěchy v podobě fandresu Bílých Tygrů.

Soutěže se může zúčastnit kdokoli včetně dětí, případnou výhru však dle zákona musí vyzvednout osoba starší 18 let. Svou cenu si bude moci vítěz převzít po dobu následujících deseti pracovních dnů po zápase. Vyhraná částka nad 10 000 Kč podléhá zdanění.

Troufnete si zkusit Zlatou Tygří Trefu? Třeba to budete právě vy, komu se jako prvnímu podaří rozbít bank a odnést si z hokeje pořádný balík!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení