Akademie Bílí Tygři Liberec

Odstartoval volný prodej vstupenek na zápas s Litvínovem!

Date of publication Author Klub

Liberec - Na odložený zápas s Litvínovem jsou vstupenky již od pondělí v prodeji. Do úterý měli možnost předkupního práva permanentkáři, od středy jsou pak k dostání ve volném prodeji. Zajistěte si své místo včas!

Výdej vstupenek bude vzhledem k vládním nařízením reflektovat přísná hygienická nařízení a do prodeje tak jde pouze omezené množství vstupenek. Zakázán je prodej vstupenek na stání, k dispozici tak budou pouze vstupenky k sezení.

Do úterá 11. srpna měli možnost přednostně získat vstupenky na zápas majitelé permanentek a klubových karet. Ve středu 12. 8. byl zahájen volný prodej zbývajících vstupenek. Cena vstupného pro volný prodej je 100 Kč, za dětskou vstupenku platí cena 50 Kč. Za 50 Kč bude v prodeji také zlevněná vstupenka pro držitele karty ZTP+P. Žádné jiné slevy nebudou poskytovány.

ceník gčc

Bezpečnost především

Vzhledem k aktuálně platným přísným bezpečnostně-hygienickým opatřením bude možno využít jen omezenou část kapacity hlediště Home Credit Areny. Místa je možno obsazovat pouze podle klíče „ob řadu a ob sedadlo“, v jednotlivých sektorech pak nesmí být více než 500 diváků.

I proto se aktuální kapacita hlediště snížila na cca 1400 míst. Arena bude rozdělena do pěti sektorů, které budou mít přiřazen příslušný vchod. Nebude možné přecházet ze sektoru do sektoru, fanoušci pak budou muset sedět pouze na místě, na nějž budou mít vstupenku. Je zakázáno sedět vedle sebe, a to i v případě, že jde o rodinné příslušníky či členy jedné domácnosti.

Rovněž prosíme všechny fanoušky o ohleduplnost a vyzýváme k nasazení roušek, které jsou na vnitřních hromadných akcích s více než 100 osobami povinné. Osoby bez nasazené roušky nebudou do Home Credit Areny vpuštěny.

Termíny zbylých domácích zápasů Generali Česká cup

Pátek 14.8. Bílí Tygři Liberec - HC VERVA Litvínov 18:00
Čtvrtek 20.8. Bílí Tygři Liberec - HC Energie Karlovy Vary 18:00

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení