Akademie Bílí Tygři Liberec

Ohlédnutí za venkovním dvojzápasem ve Virtuálním studiu už dnes v 19 hodin!

Date of publication Author Klub

Liberec - Novinka letošního play-off, Virtuální studio play-off 2021, pokračuje také během semifinále. Už dnes se mohou majitelé balíčků #PLAYOFFDOMA těšit na díl, v němž si zrekapitulujeme venkovní dvojzápas. Nalaďte se na pokračování série!

Virtuální studio play-off 2021, jehož hlavním partnerem je společnost CarTec Liberec, je naprostou novinkou této sezony. Nabídneme vám díky němu přístup do zákulisí vyřazovacích bojů. Užijte si unikátní pohled do kabiny A-týmu z pohodlí vašeho domova! Vysíláme už dnes v 19 hodin!

Studio bude jako již tradičně dostupné pro všechny, kteří si zakoupili některý z play-off balíčků, které si můžete získat na stránkách Ticketportal.cz.

Přístup ve formě online balíčku vám zajistí možnost sledovat také všechna další studia v průběhu celého play-off a v nabídce je za 300 Kč. Zakoupit jej je možné nejpozději do 15 hodin v den vysílání, poté je již možné si zakoupit přístup pouze k jednotlivému vysílání za cenu 49 Kč přímo ZDE.

Na co se můžete těšit?

  • Videopreview! Před každou sérií vám v našem virtuálním studiu představíme soupeře, jeho silné a slabé stránky a nabídneme ohlasy tygřího A-týmu.
  • Studio po sprše! Půlhodinový živý pořad s pohledem do tygří kabiny, analýzou utkání a ohlasy speciálních hostů vysílaný po každém domácím utkání.
  • Zákulisí tripu! Pořad vysílaný po každém venkovním dvojzápase, v němž získáte možnost nahlédnout pod pokličku venkovního play-off tripu.
  • Ohlédnutí za sérií! Rekapitulace nejlepších momentů po skončení každé série doplněné o komentáře expertů a aktérů.
  • Domácí trenér! Pošlete hráčům hodnocení předchozího utkání nebo je povzbuďte do dalších zápasů a buďte tak ve spojení s kabinou! Nejlepší vzkazy po každém zápase zveřejníme na tygřích komunikačních sítích.
  • Soutěžte! Soutěžte o zajímavé ceny. V průběhu všech studií se můžete živě těšit na soutěže o zajímavé ceny!

BALÍČKY #PLAYOFFDOMA KUPUJTE ZDE!

banner vstupenka play-off

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení