Akademie Bílí Tygři Liberec

Omezený počet vstupenek na unikátní talk show BTLive s autogramiádou v prodeji!

Date of publication Author Klub

Liberec - Náhlý konec sezony 2019/20 znamenal, že byli fanoušci ochuzeni o tradiční setkání s týmem v rámci OFF Párty. Možnost setkání s hráči však našim příznivcům přeci jen nabídneme. Už ve středu 24. června od 17 do 19 hodin se v Home Credit Areně můžete těšit na unikátní show BTLive s omezeným počtem vstupenek!

Celý program bude rozdělen do dvou bloků. V prvním z nich dojde na zhruba devadesátiminutovou talk show, v níž budou fanouškům představeny posily Bílých Tygrů, ale také vyzpovídány opory A-týmu či realizační tým. Příležitost položit své dotazy dostanou také tygří příznivci.

Tygří talk show bude moderovat sportovní komentátor Jan Velart, jehož můžete znát z obrazovek O2TV.

V druhém bloku pak dojde na autogramiádu tygřího A-týmu, která se uskuteční v prostoru hlavního vstupu do Home Credit Areny před infopultem.

Pravidla autogramiády

Abychom co nejvíce minimalizovali rizika související s koronavirovou pandemií a zamezili koncentraci všech zájemců o podpis na jednom místě, hráči budou v prostoru autogramiády rozmístěni po menších skupinkách.

Uvnitř Home Credit Areny je nutné s ohledem na veškerá hygienická opatření nosit roušku chránící ústa a nos. Do arény nebude nikdo vpuštěn bez roušky.

Omezený počet vstupenek

Prodej vstupenek na show BTLive odstartuje v pondělí 15. června v 9:00. Vstupenky budou v prodeji na Rotundě a online v síti Ticketportal za symbolických 50 Kč.

Tlačítko PERMICE

Vzhledem k současnému omezení konání hromadných akcí bude limitován počet návštěvníků. V tuto chvíli je počet účastníků hromadných akcí omezen na 500 osob, do prodeje tak v první vlně půjde 400 vstupenek. Pokud bude tento limit počtu účastníků navýšen, bude do prodeje spolu s tím uvolněno další odpovídající množství vstupenek.

Přijďte na unikátní show BTLive a setkejte se i v této složité době s A-týmem Bílých Tygrů! Těšíme se na vás!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení