Akademie Bílí Tygři Liberec

Osmička s šestkou má za sebou zápasy s Boleslaví. K vidění byla vysoká výhra i přestřelka

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Osmá i šestá třída odehrála napínavé souboje v Mladé Boleslavi. Zatímco mladší kategorie na svého soupeře nestačila, nejstarší sportovní třída vyhrála vysoko 6:1. V článku naleznete ohlas trenéra Vojtěcha Fialy.

Kategorie U12, šestá třída trenér Vojtěch Fiala: „V ročníku 2006 jsou zápasy s Boleslaví vždy o stoprocentním přístupu všech hráčů a to po celých šedesát minut. Kvůli tomu po naší první vlažné polovině zápasu soupeř získal náskok, který si udržel až do konce střetnutí. Spokojeni jsme s poslední dvacetiminutovkou, což je pro takový zápas málo. Velké problémy s tempem hry měla dnes naše třetí lajna, která svůj minizápas prohrála 7:0.

Kategorie U14, osmá třída trenér Vojtěch Fiala: Zápas jsme zvládli i bez šesti hráčů, kteří nastoupili v Liberci za U15. Tím se nám zase uvolnilo místo pro hokejisty ročníku 2005 a všichni čtyři doplnění hráči splnili naše očekávání. Svůj první hattrick v tygřím dresu dala letní posila Tomáš Typolt, kterému doufáme střelecká forma vydrží do dalších bojů. Těžší prověrkou bude pro nás nadcházející přípravný zápas s Hradcem.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení