Akademie Bílí Tygři Liberec

Partnerská ZŠ U Školy zakončila rok v Home Credit Areně

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Stalo se už dobrým zvykem, že žáci partnerské ZŠ U Školy dostávají vysvědčení na konci roku v prostorách Home Credit Areny. Letos se navíc premiérově udělovala speciální cena ředitele školy pro studenta, který má znamenité výsledky ve školní lavici i na ledě.

Liberecký hokejový klub se ZŠ U Školy spolupracuje už dlouhé roky. A také letos bylo mezi úspěšnými žáky nemalé zastoupení hokejistů mládeže Bílých Tygrů. ZŠ U Školy leží v bezprostřední blízkosti Sport Parku Liberec a pro naše mladé hráče nabízí ideální podmínky.

ZŠ U Školy ve svých žákovských letech navštěvoval například současný obránce A-týmu Petr Kolmann, který se přímo na pódiu v uvolněné atmosféře podělil o své vzpomínky a pogratuloval všem k úspěšnému absolvování školního roku.

Ředitel školy Mgr. Radek Hanuš letos při slavnostním dopoledni premiérově udělil speciální cenu žákovi, který kromě příkladného přístupu ke studiu vyniká také velkými pokroky a výkony na ledové ploše. Prvním držitelem ceny se stal brankář Dominik Eder, který v uplynulé sezóně nastupoval za šestou třídu Bílých Tygrů.

"Nečekal jsem to, byl jsem hodně překvapený. Když jsem pak šel na pódium, měl jsem trošku trému. Ve škole se mi moc líbí, s celou třídou jsme velcí kamarádi," usmívá se Eder. Brankáře, jehož nejoblíbenějším předmětem je kromě tělocviku ještě matematika, teď čekají prázdniny a zasloužený odpočinek. "V pondělí pojedeme na dovolenou a pak uvidíme, jaké budou další plány," prozrazuje.

Trenér Jakub Mulač:

"Dominik je skvělý kluk, který nezkazí žádnou legraci. Je vzorným žákem, a to ať už prospěchem, tak i svým ukázkovým chováním. V rámci kabiny je Dominik oblíbeným kamarádem všech spoluhráčů a pro své kamarády by dýchal. Patří díky své pracovitosti a pečlivosti k důležitým pilířům ročníku 2010. Jako brankář skvěle pracuje s hokejkou a dokáže se zapojit i do útočné činnosti a výborně pomoct svým spoluhráčům s rozehrávkou. Díky jeho stabilním výkonům se na něj může celý tým spolehnout."


Všem studentům blahopřejeme k úspěšnému absolvování školního roku a přejeme hezké prázdniny. Zároveň se těšíme na další pokračování vzájemné spolupráce se ZŠ U Školy!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení