Akademie Bílí Tygři Liberec

Petr Kváča vítězem březnové Zlaté helmy Komerční banky!

Date of publication Author Klub

Liberec - Až do neděle probíhalo tradiční hlasování o nejkrásnější akci uplynulého měsíce s názvem Zlatá helma Komerční banky. A březen byl v této anketě zapsán tygřím písmem. Vítězem se stal gólman Petr Kváča!


Kváčův nádherný zásah proti Spartě asi není potřeba příliš připomínat. Ve 4. utkání čtvrtfinále deptal útočníky Pražanů parádním výkonem a ten vůbec nejvýraznější moment si připsal proti Michalu Řepíkovi. K němu sice propadl puk v podstatě před prázdnou branku, ani to ale nestačilo. Maskovaný tygří fantom se rychle přesunul a lapil v málem beznadějné pozici kotouč do své lapačky.

V konkurenci mnoha dalších pohledných akcí posbíral zákrok Petra Kváči celkem 67,20 % všech hlasů, což znamenalo jednoznačné vítězství v měsíční anketě. Pro srovnání, druhý Štěpán Lukeš z Karlových Varů získal 16,92 % hlasů, což znamená konečný rozdíl více než 50 %! A není divu, neboť "Kvakyho" zásah byl skutečnou parádou. Všechny akce nominované na březnovou Zlatou helmu si můžete připomenout ve videu níže.

Petr Kváča tedy postoupil díky svému březnovému triumfu do celosezónního finále. V něm bude po skončení play-off soupeřit s dalšími měsíčními vítězi, kterými jsou již například Michal Bulíř za měsíc říjen či právě Michal Řepík, kterého Kváča v zmíněném momentu vychytal, za měsíc listopad.

Jak si tygří gólman v této konkurenci povede? V loňském ročníku ovládl celosezónní hlasování se svou dělovkou Jaroslav Vlach, bude mít Zlatá helma Komerční banky tygřího vítěze také v sezoně 2021/22?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení