Akademie Bílí Tygři Liberec

Pojďme si to odškrtnout! Čtverce a bílá barva play-off kolekce zaplaví Liberec!

Date of publication Author Klub

Liberec - Play-off v Liberci znovu ve znamení bílé! Je to tak pokaždé, když se Bílí Tygři probojují do play-off. Letos ale k bílé přibyly i čtverce. Co znamenají a proč se objevují na všech play-off fanpředmětech? „Chceme do play-off ještě více zatáhnout fanouška a to tím, že si bude moci, jak doufáme, „odškrtnout“ jednotlivá kola podle toho, jak se pro nás bude play-off vyvíjet,“ prozradila Kateřina Hrušková, manažerka fanshopu. Proto se čtverce objevují na tričkách, šálách, ale i na reklamních nosičích, které lákají na tento hokejový svátek.          

Jednoduchý motiv tří čtverců jasně ukazuje cestu k největšímu úspěchu letošní sezóny, motto „Pojďme si to odškrtnout“ už je pak jen návodem, jak s novým kusem ve vašem šatníku nakládat, zvlášť, když ke každému prodanému tričku dostanete zdarma také červenou fixu. „Pojďte hrát spolu s námi tuto loterii! Všichni si přejeme, abychom si někdy koncem dubna odškrtli všechny tři čtverce. To by pak byl artefakt! Triko, jako vzpomínka na úžasnou sezónu, na kterém si každý krok vlastnoručně vyznačíte. Mě to baví a věřím, že i naše fanoušky,“ napovídá Kateřina Hrušková a poodkrývá tak téma celé Tygří play-off kampaně.

Rozpoutat „Bílé peklo“, to je hlavním cílem aktuálního sortimentu ve fanshopu Bílých Tygrů. Bílá barva vládne oblečení, doplňkům i dalším artiklům neodmyslitelně spjatými s play-off. „Pro play-off máme vyrobenou aktuální kolekci, která čítá 12 nových produktů. Samozřejmě jsme se nemohli vzdát ani tygřích vlaječek na auto, které  jsou symbolem vyřazovacích bojů  v Liberci už téměř patnáct let,“ dodává Hrušková.

Trička s hlavním motivem letošního play-off, stejně jako ta alternativní se sloganem Bílých Tygrů o tom, že „Nikdo není větší než tým“, a další produkty jsou k dostání v pánské, dámské i dětské variantě v široké škále velikostí. 

„Play-off kolekci máme hezky pohromadě vystavenou v našem fanshopu, není tedy složité vybrat si správný produkt. Během zápasů budeme play-off sortiment prodávat také na třech místech na ochozu Home Credit Areny. Nezdražujeme a znovu nabízíme ty nejoblíbenější položky z minulých play-off samozřejmě s aktuální grafikou. Nakupovat můžete i online prostřednictvím e-shopu Bílých Tygrů“, uzavírá Kateřina Hrušková.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení