Akademie Bílí Tygři Liberec

Poslední šance hlasovat pro Petra Kváču ve Zlaté helmě!

Date of publication Author Klub

Liberec - Také za měsíc březen probíhá tradiční anketa Zlatá helma Komerční banky. A Bílí Tygři se tentokrát mohou pochlubit želízkem v ohni. Se svým neuvěřitelných zákrokem se do nominace probojoval Petr Kváča. Hlasujte pro tygřího gólmana, čas máte pouze do neděle!

Ten moment má jistě ještě každý v živé paměti. Ve 4. zápase čtvrtfinálové série proti Spartě mohl hostující Michal Řepík pálit v podstatě do prázdné branky. V cestě ke skórování už mu nic nestálo. Puk směřující do sítě však zničehonic zastavila vytrčená lapačka Petra Kváči, do níž kotouč bezchybně zapadl. Zatímco sparťanský forvard nechápavě kroutil hlavou, Home Credit Arena bouřila.

Tento moment byl jedním z klíčových na cestě Bílých Tygrů k vítězství v utkání. A kromě toho vysloužil Petru Kváčovi také místenku v březnovém hlasování ankety Zlatá helma Komerční banky. Konkurenty mu budou olomoucký David Krejčí, vítkovický Dominik Lakatoš, mladoboleslavský Jakub Kotala či brankářští kolegové Dominik Frodl z Pardubic a Štěpán Lukeš z karlovarské Energie.

Jak si Petr Kváča v této tuhé konkurenci povede? Hlasovat pro maskovaného fantoma tygří klece můžete i vy! Anketa probíhá tradičně ZDE. Pozor, uzávěrka je už v neděli 3. dubna, pokud tak chcete tygřího gólmana podpořit, rozhodně si pospěšte!

Hlasujte pro nezapomenutelný zákrok Petra Kváči a pomozte mu k triumfu ve Zlaté Helmě Komerční banky!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení